Οι 11 «μαχητές» του Σίλβα! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Οι 11 «μαχητές» του Σίλβα! (pic)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα έχει πάρει τις αποφάσεις του για το βασικό σχήμα με Παναθηναϊκό. Ποιοι οι πιθανοί 11 και τι οδηγίες έχει δώσει στους παίκτες του.

Σε σχέση με τα όσα σας έχουμε μεταφέρει τις προηγούμενες ημέρες δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Βάσει των δοκιμών στον Ρέντη ο Μάρκο Σίλβα θα κατεβάσει διάταξη 4-2-3-1 με Ρομπέρτο κίπερ, Σαλίνο δεξί μπακ και Μαζουάκου αριστερά και Μποτία - Ντα Κόστα κέντρο άμυνας.

Στον άξονα οι Μιλιβόγιεβιτς και Καμπιάσο και πιο μπροστά τους ο Φορτούνης. Δεξί "φτερό" με Πάρντο και αριστερό με Φουστέρ και φορ ο Ιντέγιε. Όσο για το τι ζητάει ο Πορτογάλος;

Ένα από τα βασικά του... αιτήματα για το ντέρμπι της Κυριακής είναι να μπλοκάρουν για τα καλά το κέντρο του Παναθηναϊκού οι ερυθρόλευκοι. Ειδικά θέλει μεγάλη προσοχή με τον Ζέκα. Από την στιγμή που θα... κόψουν στα δύο τον αντίπαλό τους και η μπάλα δεν θα φτάνει στον Μπεργκ ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να γίνει ουσιαστικός επιθετικά και απειλητικός.

Το πρέσινγκ ψηλά παραμένει ως αξίωση, όπως και ένα γρήγορο γκολ που θα δώσει άλλον... αέρα. Επίσης έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει πολλά και καλά τρεξίματα και μεγάλη πίεση και καλή αμυντική συμπεριφορά απ' όλους και ειδικά από τους επιθετικογενείς του παίκτες. Η άμυνα ξεκινάει από την... επίθεση και την πίεση ακόμα και στην πρώτη μπαλιά.

Ο Σίλβα επίσης είχε προγραμματίσει να δείξει στους παίκτες του τα περσινά ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (σ.σ. φέτος δεν υπάρχει τέτοιο... δείγμα)

Θυμίζουμε πως αποστολή είναι οι εξής ποδοσφαιριστές: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας και Βούρος. Δείτε στην Gallery την πιθανή 11άδα του Ολυμπιακού:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα