Φουστέρ: «Ο κόσμος να μας υποστηρίζει και να μας εμψυχώνει»

Δημήτρης Τομαράς
Φουστέρ: «Ο κόσμος να μας υποστηρίζει και να μας εμψυχώνει»

bet365

Ο Νταβίντ Φουστέρ έκανε κάλεσμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής. Τι μήνυμα έστειλε στους φιλάθλους των Πειραιωτών.

Μιλώντας στη Nova ο Ισπανός άσος είπε μεταξύ άλλων πως «πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να βρίσκεται όπως πάντα κοντά μας. Είμαστε σίγουροι πως θα μας υποστηρίζει από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Επίσης να κάνουν μόνο αυτό: να μας υποστηρίζουν και να μας εμψυχώνουν όπως πάντα.

Θα ήθελα να τους ζητήσω να σεβαστούν τον αντίπαλο που θα έρθει να κάνει την δουλειά του».

Ακόμα είπε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είναι ιδιαίτερο αυτό το παιχνίδι, γιατί ανεξάρτητα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου η ατμόσφαιρα είναι πολύ θερμή και κάθε ποδοσφαιριστής προσπαθεί να δώσει το καλύτερό του εαυτό». Επιπλέον πως ο Ολυμπιακός καλείται να αποδείξει και τώρα πως είναι πιο καλή ομάδα από τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα