H παρακάμερα του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
H παρακάμερα του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός! (vid)

bet365

Ο Θεοδωρίδης που αποθέωσε τους παίκτες, οι Σίλβα και Γεωργάτος που αγκάλιασαν άπαντες για τα συγχαρητήρια και η... πιπίλα του Σαλίνο. Δείτε την ερυθρόλευκη παρακάμερα του ντέρμπι!

Το εμφατικό 3-1 ήταν φυσικό και επόμενο να προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των Πειραιωτών στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι που είχε έρθει ξανά στην Ελλάδα πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες το 3-1 με τον Παναθηναϊκό ενώ ο Σάββας Θεοδωρίδης μπαίνοντας στα αποδυτήρια μοίρασε πολλά μπράβο.

«Είστε γίγαντες, μπράβο σας! Συγχαρητήρια σε όλους», τόνισε ανάμεσα στα άλλα ο κ. Θεοδωρίδης ενώ οι Μάρκο Σίλβα και Γρηγόρης Γεωργάτος αγκάλιασαν έναν έναν τους παίκτες για να τους συγχαρούν. Ακολούθησαν... μπουγέλα, χοροί και τραγούδια με τον Λεάντρο Σαλίνο να κλέβει την παράσταση, φορώντας πιπίλα! Δείτε το βίντεο από το κανάλι του Ολυμπιακού με την παρακάμερα του ντέρμπι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα