Οι 19 του Σκίμπε και οι συν πέντε!

Οι 19 του Σκίμπε και οι συν πέντε!

Gazzetta team
Οι 19 του Σκίμπε και οι συν πέντε!

bet365

Με αρκετές εκπλήξεις η αποστολή του Γερμανού τεχνικού για τα φιλικά με Μαυροβούνιο και Ισλανδία! Για πρώτη φορά στην Ανδρών οι Βέλλιος, Θ. Παπάζογλου και Μ. Οικονόμου.

Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για το φιλικό με Μαυροβούνιο (24 Μαρτίου) αλλά και αυτή για το ματς με την Ισλανδία (29 Μαρτίου). Προφανώς και θα υπήρχαν εκπλήξεις στις επιλογές του Γερμανού τεχνικού που προφανώς θέλει να φτιάξει μια νέα Εθνική.

Για το φιλικό με το Μαυροβούνιο λοιπόν κάλεσε 19 παίκτες. Και αυτοί είναι οι: Καρνέζης, Καπίνο, Τζαβέλλας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Σταφυλλίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Οικονόμου, Φορτούνης, Πέτσος, Μάνταλος, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Σάμαρης, Μήτρογλου, Καρέλης, Βέλλιος, Παπάζογλου.

Για πρώτη φορά λοιπόν καλούνται στην Εθνική Ανδρών οι Βέλλιος, Θ. Παπάζογλου και Μ. Οικονόμου.

Στην Εθνική θα ενταχθούν για τον φιλικό αγώνα με την Ισλανδία οι Σιόβας, Μόρας, Χολέμπας, Διαμαντάκος, Πέλκας.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν στο ξενοδοχείο "Σουίτες Βουλιαγμένης" την Δευτέρα 21 Μαρτίου και ώρα 20:00 και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 22 Μαρτίου. Εγκαίρως θα ενημερωθείτε για τις ακριβείς ώρες προπονήσεων, καθώς και για τα ισχύοντα σε αυτές σε ό,τι αφορά τα θέματα ΜΜΕ.

Από τους παίκτες που δεν κλήθηκαν σίγουρα προκαλεί εντύπωση η μη συμμετοχή στην 19αδα του Τάσου Μπακασέτα αλλά και των Στέφανου Αθανασιάδη και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

 

Τελευταία Νέα