Ηρακλής: Αρθροσκόπηση ο Λουκίνας

Ηρακλής: Αρθροσκόπηση ο Λουκίνας

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Αρθροσκόπηση ο Λουκίνας

bet365

Άσχημα είναι τα μαντάτα για τον Γιάννη Λουκίνα, καθώς μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, αποφασίσθηκε την Παρασκευή (18/3) να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στο γόνατό του.

Μετά από την κλινική εξέταση και τη διενέργεια μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υπεβλήθη ο Γιάννης Λουκίνας, προέκυψε τραυματική βλάβη τμήματος του αρθρικού χόνδρου στο έξω διαμέρισμα του γόνατος. Μετά από συνεννόηση με τον ίδιο τον παίκτη και το προπονητικό επιτελείο, αποφασίστηκε η διενέργεια αρθροσκοπικής επέμβασης την Παρασκευή (18/3)το πρωί, για την οριστική λύση του προβλήματος. Ο χρόνος επανόδου θα καθοριστεί μετά τη διενέργεια της επέμβασης. Για τον Γιάννη Τσότρα τα νέα ήταν ευχάριστα, καθώς δεν διαπιστώθηκε κάτι στην μαγνητική, και αύριο ίσως να μπορέσει να συμμετάσχει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα