Πιο νωρίς στην Μάλτα ο Χογκ

Νίκος Τσιώκος
Πιο νωρίς στην Μάλτα ο Χογκ

bet365

Ο Άντριου Χογκ έχει κληθεί στην Εθνική Μάλτας, όμως βρίσκεται από αυτή την εβδομάδα στη χώρα του και απουσιάζει από τις προπονήσεις της Καλλονής. Άμεσα οι εξελίξεις για το μέλλον του.

Στην Εθνική Μάλτας έχει κληθεί για μία ακόμα φορά ο Άντριου Χογκ για το φιλικό με τη Γεωργία και το ματς των προκριματικών του Euro 2016 με το Αζερμπαϊτζάν. Ωστόσο, το αξιοσημείωτο είναι πως ήταν προγραμματισμένο να αποχωρήσει για την πατρίδα του στις 23 Μαρτίου, αλλά βρίσκεται ήδη εκεί και απουσιάζει από τις προπονήσεις της Καλλονής. Ο λόγος δεν έχει γίνει γνωστός, όμως δεν αποκλείεται αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρξουν εξελίξεις, όσον αφορά στο μέλλον του στον σύλλογο της Μυτιλήνης, τη στιγμή που έχει ζητήσει τρεις φορές να λύσει το συμβόλαιό του. Λογικά ο Χογκ θα... χαιρετήσει άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα