Σεξιστική επίθεση σε δημοσιογράφο στην Ρουμανία! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Σεξιστική επίθεση σε δημοσιογράφο στην Ρουμανία! (vids)

bet365

Ο τεχνικός Ιονέλ Γκανέα εξαπέλυσε σεξιστική επίθεση στην δημοσιογράφο Αλίνα Ιοσούμπ, που κάλυπτε ματς για τηλεοπτικό κανάλι. Διαβάστε τους απίστευτους διαλόγους!
Απίστευτες σκηνές και πρωτοφανείς εκφράσεις από τον 42χρονο Γκανέα στην δημοσιογράφο του Look TV, Αλίνα Ιοσούμπ. Το περιστατικό καταγράφτηκε μετά από την εκτός έδρας νίκη της Βολουντάρι επί της Ιάσι.
Ο προπονητής των νικητών, Ιονέλ Γκανέα, ήρθε σε ρήξη με την δημοσιογράφο on camera διότι η συνέντευξη που του πήρε δεν ήταν "ζωντανή", όπως εκείνος ήθελε.
Ο Ρουμάνος πρώην διεθνής επιθετικός εξαπέλυσε σεξιστική επίθεση εναντίον της δημοσιογράφου, η οποία απάντησε με απειλές για τη ζωή του! "Έλα τώρα, δεν θα με βγάλεις ούτε μία φορά live", φέρεται να είπε αρχικά ο 42χρονος, όταν τελείωσε τις δηλώσεις του και έσκυψε στο αυτί της Αλίνα Ιοσούμπ.
Εκείνη προσπάθησε να τον συνετίσει, λέγοντάς του να μιλάει καλύτερα και συνέχισε να παίρνει συνεντεύξεις και από άλλους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Ο Γκανέα επιτέθηκε ξανά λέγοντάς της "φάε όλο το π...ς μου". Η Ιοσούμπ ζήτησε να απολογηθεί και του είπε ότι δεν είναι "πολιτισμένη η συμπεριφορά του", ωστόσο ο Γκανέα της είπε ότι δεν ζητάει συγγνώμη.
Ο διάλογος συνεχίστηκε με τον Ρουμάνο προπονητή να λέει μεταξύ άλλων πως "εάν σε χτυπήσω μια φορά, θα σε κολλήσω στον τοίχο. Έλα, θέλω να βγώ live τώρα" και η Ιοσούμπ στο τέλος να τον απειλεί ανοιχτά: "Δεν θα πας σπίτι σου ζωντανός μετά από το επόμενο παιχνίδι στην περιοχή μου".
Σύμφωνα με το Digisport ο διάλογος είχε ως εξής:
Γκανέα: Έλα. Έλα προς μέρος μου να δεις... Έλα να σου δείξω τι θα πάθεις κ...α.
Ιοσούμπ: Να μιλάτε πιο καλά. Τι είναι αυτά. Απαιτώ σεβασμό! Δεν φαίνεται να είστε κύριος.
Γκανέα: Από επαρχία και χωριά σαν και σένα πάντως δεν είμαι.
Ιοσούμπ: Μάλλον είστε. Περιμένω μία συγγνώμη. Περιμένω να απολογηθείτε για ότι είπατε. Να μιλάτε πιο πολιτισμένα.
Γκανέα: Θέλεις δηλαδή να μου πεις και κάτι άλλο; Θα σε βάλω να φας το π...ς μου. Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη!
Ιοσούμπ: Τραγική συμπεριφορά! Είσαι ένα αγροίκος!
Γκανέα: Π...α! Σκάσε γιατί θα σε πετάξω πάνω στις διαφημιστικές πινακίδες! Σκάσε!
Ιοσούμπ: Μην μου λες εμένα να σκάσω! Δεν θα το κάνω!
Γκανέα: Εάν σε χτυπήσω μια φορά, θα σε κολλήσω στον τοίχο. Έλα, θέλω να βγώ live τώρα!
Ιοσούμπ: Δεν θα πας σπίτι σου ζωντανός μετά από το επόμενο παιχνίδι στην περιοχή μου. Σου το υπόσχομαι! Σου δίνω υπόσχεση γι' αυτό!
 

Τελευταία Νέα