Αστέρας Βάρης - ΟΦΗ 0-1

Gazzetta team
Αστέρας Βάρης - ΟΦΗ 0-1

bet365

Ο ΟΦΗ τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Αστέρα Βάρης, αλλά τελικά κατάφερε και... απέδρασε με γκολ του Φραγκουλάκη στο 76' με 0-1.

Σκούρα τα βρήκε στη Βάρη ο ΟΦΗ, που τελικά κατάφερε να περάσει με 0-1 και να συνεχίσει με νίκη στη Γ' Εθνική. Βέβαια, για να φτάσει σε αυτό το γκολ έπρεπε να απειληθεί στο πρώτο μέρος από τον Αστέρα, αλλά και να έχει δοκάρι στο 24' με τον Γουόρντεν.

Με το σκορ στο 0-0, το άγχος άρχισε να κάνει την εμφάνισή του στις προσπάθειες των παικτών του ΟΦΗ. Οι ευκαιρίες δεν ήταν μεγάλες, αλλά χάνονταν μέχρι το 76'... Τότε ο Χαντί βρήκε τον Φραγκουλάκη, ο οποίος με πολύ ωραίο αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Αυτό το γκολ ήταν αρκετό για τον ΟΦΗ, ώστε να γυρίσει με το τρίποντο στη Κρήτη...

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Βάρης: Μαρινάκης, Τσαφταρίδης, Μανιδάκης, Χόρτσας, Βασιλείου, Γεωργιάδης, Κουιρουκίδης (76' Μητσόπουλος), Χατζησάββας, Νικολακόπουλος, Γεωργιάδης (82' Μιχαλόπουλος), Αγκόλι, Ντάγκρας.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Πίτσος, Φαζός, Κώτσιος, Νάστος, Φαμπίνιο (46' Καλέ), Μπουρσέλης (70' Φραγκουλάκης), Χαντί, Περογαμβράκης, Γουόρντεν (70' Σαχινίδης).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα