Τι αναφέρει η επιστολή της FIFA σε Κοντονή!

Δημήτρης Τομαράς
Τι αναφέρει η επιστολή της FIFA σε Κοντονή!

bet365

Η FIFA όπως αναμενόταν διαβίβασε την Δευτέρα στην ΕΠΟ την επιστολή, που κοινοποιήθηκε ήδη στον Σταύρο Κοντονή. Διαβάστε το τι αναφέρει στο ρεπορτάζ του Gazzetta.gr.
Οι εξελίξεις είναι πλέον... ραγδαίες και τα δεδομένα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Από την ΕΠΟ επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr.
Η επιστολή της FIFA που είναι σε κοινή γραμμή με την UEFA ως γνωστόν έχει ήδη πάει στον Υπουργό Σταύρο Κοντονή, αφού πρώτα διαβιβάστηκε στην Ομοσπονδία. Στην επιστολή που του κοινοποιήθηκε το ύφος της είναι πολύ αυστηρό και ενημερώνει για τυχόν κυρώσεις εφόσον δεν αρθεί η απόφαση για την διακοπή του Κυπέλλου. Ακόμα για τις επιπτώσεις που έχει κάτι τέτοιο για το ποδόσφαιρό μας και τις ομάδες μας σε κάθε επίπεδο. Όπως έχουμε γράψει από την πρώτη στιγμή άλλωστε οι δύο Ομοσπονδίες μόνο θετικές δεν ήταν σε μία τέτοια απόφαση και θεωρούν πως δεν υπάρχει και ουσιαστικό σκεπτικό για κάτι τέτοιο.
Εκτός αυτού η επιστολή επεξηγεί πλήρως την αντίδραση των Συνομοσπονδιών και ενημερώνει ότι θα έρθει κοινή αποστολή FIFA / UEFA στην Αθήνα να συζητήσει τα... φλέγοντα θέματα. Πέραν του Κυπέλλου υπάρχει η αίσθηση και η εκτίμηση πως επί τάπητος θα τεθεί και το θέμα της τροπολογίας που πάει να περάσει και εμπλέκει και την ΕΠΟ καθώς και άλλων ζητημάτων παρέμβασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο από την Πολιτεία και άλλους φορείς. Το πρόβλημα είναι πως ο Κοντονής δεν είναι πρόθυμος να κάνει πίσω αλλά την ίδια στιγμή οι FIFA / UEFA είναι αποφασισμένες για όλα.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα