Ετοιμάζει απάντηση σε FIFA ο Κοντονής

Δημήτρης Τομαράς
Ετοιμάζει απάντηση σε FIFA ο Κοντονής

bet365

Ο Σταύρος Κοντονής πήρε στα χέρια του την επιστολή των FIFA / UEFA και κάνει σύσκεψη με το νομικό του επιτελείο για την απάντηση που ετοιμάζει άμεσα! Τι ισχύει για την συνάντηση των μεγάλων.

Μεταξύ άλλων οι FIFA / UEFA στην επιστολή που έφτασε στα χέρια του Υπουργού του... προσάπτουν ότι δεν επέλεξε λιγότερο αυστηρές ποινές για το Κύπελλο. Του τονίζουν πως θα έπρεπε να υπάρχει κλιμάκωση στις τιμωρίες. Πρώτα να δοκιμάσει απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων, μετά ματς κεκλεισμένων των Θυρών και ακολούθως να προβεί σε πιο δραστικά μέτρα. Θεωρούν έτσι και αλλιώς πως κακώς ο Σταύρος Κοντονής διέκοψε τον θεσμό και ότι δεν συνέτρεχε λόγος για κάτι τέτοιο. Οι δύο Ομοσπονδίες βέβαια στέκονται και στα οικονομικά και πάσης φύσεως άλλα προβλήματα που προξενεί αυτή η διακοπή.

Ο Υπουργός Αθλητισμού επιβεβαιώνει πως πήρε στα χέρια του το σχετικό έγγραφο και ετοιμάζει άμεση απάντηση (σ.σ. κάποιοι ανέφεραν πως μπορεί να προλάβαινε για Δευτέρα αλλά μάλλον πάει για Τρίτη). «Τα έχουμε δοκιμάσει όλα! Δεν έμενε τίποτε άλλο να κάνουμε. Αυτή θα είναι η λογική της απάντησης», σχολίαζαν σχετικά συνεργάτες του κ. Κοντονή. Μάλιστα ο Υπουργός είχε την Δευτέρα συνάντηση με το νομικό του επιτελείο ώστε να... δέσει απόλυτα αυτά που θα επισημάνει στην επιστολή που θα στείλει σε FIFA / UEFA. Το ότι η ΕΠΟ πήγε στο ΣτΕ (σ.σ. η εκδίκαση είναι για τις 29 Μαρτίου) ενδεχομένως και να παίξει ρόλο στην απάντησή του. Και φυσικά ο ίδιος είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε συνάντηση και βεβαίως θα δεχθεί οποιαδήποτε αντιπροσωπεία. Ως προς τα πρόσωπα που θα στελεχώνουν την αποστολή των δύο Ομοσπονδιών διαρρέεται πως μεταξύ θα είναι ένας Κύπριος παράγοντας (σ.σ. όχι ο Λευκαρίτης) και ο επικεφαλής του νομικού τμήματος της UEFA. Και όπως σας γράψαμε νωρίτερα η αντιπροσωπεία αυτή μπορεί να έρθει Ελλάδα Πέμπτη ή Παρασκευή.

Αναφορικά με την προσπάθεια για την συνάντηση των τριών μεγάλων (σ.σ. Μαρινάκης, Μελισσανίδης και Σαββίδης ήτοι Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αφού ο Γιάννης Αλαφούζος έβγαλε εαυτόν αλλά και τον Παναθηναϊκό από την... εξίσωση) πλήρη εικόνα επ' αυτού θα υπάρχει την Τρίτη. Γίνεται μία προσπάθεια για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι Πέμπτη ή Παρασκευή, με την Πέμπτη να φαντάζει μία πιθανή ημέρα. Όπως όλα δείχνουν να είναι η πιο πιθανή (σ.σ. μεσημέρι Πέμπτης). Ο Κοντονής έχει ήδη ζητήσει και από τους τρεις να ρίξουν για τα καλά τους τόνους και πιέζει με κάθε τρόπο για να του βγει το πλάνο για την συνάντησή τους.

Η θεματολογία τους δεν θα έχει να κάνει μόνο με τα ποδοσφαιρικά θέματα αλλά και την μεταξύ τους κόντρα ή εάν θέλετε διαμάχη. Ο Κοντονής θεωρεί πολύ σημαντικό τουλάχιστον οι τρεις να τα βρουν. Αρχικά και ο Σαββίδης δεν ήταν θετικός αλλά όπως προκύπτει θα βρεθεί στην συζήτηση αυτή. Κυρίως γιατί θέλει να τα πει με τον Μαρινάκη. Εκτός αυτού θα τεθεί και το ζήτημα της ΕΠΟ ενόψει και των επικείμενων εκλογών.

* Ο κ. Κοντονής έχει ενημερωθεί πλήρως για τα επεισόδια στην Λευκάδα και θα πάρει θέση αλλά και θα κάνει κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεση.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα