Η στάση του Λεβαδειακού για Μάντζιο

Δημήτρης Τομαράς
Η στάση του Λεβαδειακού για Μάντζιο

bet365

Η διοίκηση του Λεβαδειακού δείχνει να έχει την πρόθεση για νέο συμβόλαιο για τον Άκη Μάντζιο, με το θέμα του όμως να παραμένει ανοιχτό.

Οι άνθρωποι της διοίκησης του Λεβαδειακού υποστηρίζουν πως συνεχίζουν να στηρίζουν απόλυτα τον προπονητή της ομάδας, Άκη Μάντζιο. Επιπλέον πως το πλάνο τους είναι να του προσφέρουν ένα νέο συμβόλαιο. Εδώ υπάρχει μία σημαντική παράμετρος. Το συμβόλαιο του Μάντζιου εκπνέει φέτος το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να γίνει κουβέντα για το deal για τη νέα περίοδο.

Για να γίνει ένας νέος... γάμος θα πρέπει να το θέλουν και οι δύο πλευρές. Προς το παρόν πάντως δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια τελική απόφαση και από τους δύο. Έτσι το θέμα προπονητή παραμένει ανοιχτό. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να υπάρξει και αρνητική εξέλιξη για τον έμπειρο κόουτς...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα