Για την άλλη εβδομάδα η επαφή FIFA / UEFA με Κοντονή

Δημήτρης Τομαράς
Για την άλλη εβδομάδα η επαφή FIFA / UEFA με Κοντονή

bet365

Για την προσεχή Τετάρτη ή Πέμπτη πάει όπως όλα δείχνουν η συνάντηση των FIFA / UEFA με Σταύρο Κοντονή δίχως να έχει... φιξαριστεί κάτι ακόμα επίσημα. Ποιοι θα έρθουν και τα θέματα που... καίνε.

Ο Σταύρος Κοντονής έχει αύριο Πέμπτη την συνάντηση των τριών μεγάλων και μετά θα πρέπει να εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου στην Ζάκυνθο. Αναμένεται να μεταβεί εκεί την Παρασκευή και να γυρίσει την Δευτέρα στην Αθήνα.

Από την στιγμή που ο ίδιος περιμένει και την απόφαση του ΣτΕ στις 29 Μαρτίου αυτό σημαίνει πως η συνάντηση με τους εκπροσώπους των FIFA / UEFA πάει για την προσεχή Τετάρτη ή Πέμπτη στην Αθήνα. Οι FIFA / UEFA θα την ήθελαν ακόμα και... χθες την συνάντηση, όμως προς το παρόν δεν έχει προγραμματιστεί επίσημα τίποτα, καθώς αυτό είναι κυρίως στο χέρι του Υπουργού Αθλητισμού. Αυτό που προκύπτει είναι πως εκ μέρους των νομικών επιτελείων των FIFA / UEFA θα σταλούν σίγουρα στην Αθήνα ο Κύπριος Κώστας Κουτσοκούμνης και ο Ελληνοϊταλός Άντζελο Ρηγόπουλος (σ.σ. που έχει βρεθεί ξανά στην χώρα μας για τέτοια θέματα).

Στην επιτροπή των δύο Ομοσπονδιών αναμένονται και άλλα δύο μεγάλα... κεφάλια από τα νομικά τους τμήματα. Εξάλλου βάσει καταστατικού θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ένας εκπρόσωπος που να μιλάει την γλώσσα της χώρας που επισκέπτεται το κλιμάκιο των δύο Συνομοσπονδιών. Στην ατζέντα δεν είναι μόνο το Κύπελλο και η διακοπή του. Είναι και το ζήτημα της τροπολογίας που πάει να περάσει και οι πάσης φύσεως εξωγενείς παρεμβάσεις στο έργο της ΕΠΟ και στο αυτοδιοίκητό της και τα όσα γίνονται στα ελληνικά γήπεδα. Γενικά οι FIFA / UEFA δεν εμφανίζονται ευχαριστημένες από το πως χειρίζεται η ελληνική Κυβέρνηση τα ποδοσφαιρικά προβλήματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα