Αυτοί έρχονται Αθήνα για τον Κοντονή!

Δημήτρης Τομαράς
Αυτοί έρχονται Αθήνα για τον Κοντονή!

bet365

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta.gr με την αντιπροσωπεία των FIFA / UEFA να επισκέπτεται τον Σταύρο Κοντονή το μεσημέρι της προσεχούς Τετάρτης. Ποιοι θα την απαρτίζουν.

Το Gazzetta.gr έχει όλο το ρεπορτάζ σχετικά με την επικείμενη συνάντηση των FIFA / UEFA με Κοντονή. Ο Κύπριος Κώστας Κουτσοκούμνης ως στέλεχος της επιτροπής Εθνικών Ομοσπονδιών θα έρθει ως επικεφαλής της FIFA αλλά και της κοινής αντιπροσωπείας με UEFA, όπως σας γράψαμε νωρίτερα.

Θα έχει μαζί του τον Ελβετό Πρίμο Κορβάρο επίσης από το τμήμα των Εθνικών Ομοσπονδιών. Επίσης το νομικό στέλεχος της UEFA, Άντζελο Ρηγόπουλο, για τον οποίο επίσης σας έχουμε ενημερώσει σχετικά. Το ραντεβού με τον Σταύρο Κοντονή είναι για τις 12 το μεσημέρι της προσεχούς Τετάρτης ενώ ορισμένες πηγές το άφηναν ανοιχτό για την παρουσία του Γ.Γ. της UEFA, Θεόδωρου Θεοδωρίδη.

Το ένα θέμα προς συζήτηση αφορά στο Κύπελλο. Τα άλλα δύο που θα σταθούν πολύ οι FIFA / UEFA είναι η υφιστάμενη νομοθεσία για το ντόπινγκ και τα τρία σημεία που... καίνε την ΕΠΟ αλλά και η τροπολογία που πάει να περάσει για την αλλαγή του συστήματος των εκλογών. Τι θα συμβεί σε περίπτωση που ο κ. Κοντονής επιμείνει στην θέση του κυρίως για το Κύπελλο; «Τότε θα βρεθούμε σε πολύ δύσκολη θέση και όλα θα είναι ανοιχτά», αναφέρθηκε από στελέχη των δύο Ομοσπονδιών όταν το Gazzetta.gr ζήτησε ένα σχόλιο.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα