ΟΦΗ - Ερμής Ζωνιανών 4-0

ΟΦΗ - Ερμής Ζωνιανών 4-0

Gazzetta team
ΟΦΗ - Ερμής Ζωνιανών 4-0

bet365

Εύκολο απόγευμα για τον ΟΦΗ, που διέλυσε τον Ερμή Ζωνιανών με 4-0 και συνέχισε να βρίσκεται κοντά στην κορυφή...

Ήταν να μην πάρει μπρος ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί, επικράτησαν άνετα του Ερμή Ζωνιανών με 4-0 σε ένα παιχνίδι που καθάρισαν από το πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν στο 26', με τον Περογαμβράκη να ανοίγει το σκορ μετά από ασίστ του Φαμπίνιο. Πριν τελειώσει το πρώτο μέρος είχαμε και το 2-0, αλλά και το 3-0! Αρχικά ο Περογαμβράκης βρήκε τον Καλέ και αυτός με πλασέ έκανε το 2-0 στο 43 και δύο λεπτά αργότερα ο Μπολάκης βρήκε τον Χαντί που κεφαλιά έκανε το 3-0.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ έριξε ρυθμούς με το 3-0 να του δίνει ήδη τη νίκη και έτσι κατάφερε απλά να φτάσει σε ένα τέταρτο γκολ προς την λήξη της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, στο 83' ο Πόποβιτς με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανδρεαδάκη που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα απολύτως.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Μπολάκης, Κιάσσος, Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Φαμπίνιο, Πόποβιτς, Χαντί, Καλέ, Σαχινίδης (8' Περογαμβράκης, 50' Γουόρντεν)

Ερμής Ζωνιανών: Καρακούτσης (13' Ανδρεαδάκης), Κορτσινίδης, Κασαπάκης, Ανυφαντάκης, Βογιατζής, Τζανής, Στρατήγης, Σταθόγλου, Κατσικοκέρης (56' Σκουτέλης), Δ. Πλουσής, Μπεκατώρος (58' Πασιαλής)

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα