Θυμήθηκε τα παλιά ο Σεμπά

Θυμήθηκε τα παλιά ο Σεμπά

Gazzetta team
Θυμήθηκε τα παλιά ο Σεμπά

bet365

Στην 4ήμερη άδεια που δόθηκε από το Μάρκο Σίλβα, ο Σεμπά πέρασε από την Εστορίλ με σκοπό να δει τους πρώην συμπαίκτες του αλλά και να προπονηθεί.

Με την ευκαιρία της 4ήμερης άδειας που είχαν οι «ερυθρόλευκοι», ο Σεμπά βρέθηκε στην πρώην ομάδα του, την Εστορίλ.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος πέρασε από το προπονητικό κέντρο της ομάδας που τον ανέδειξε, με σκοπό να δει τους πρώην συμπαίκτες του αλλά και να προπονηθεί θέλοντα3ς να κρατηθεί σε φόρμα.

Επίσης, σύμφωνα με τον «Γαύρο» έπεσε και πάνω στα γενέθλια του Λέο Μπανατίνι, του επιθετικού που επίσης το όνομά του έχει «παιξει» στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα