Χωρίς απρόοπτα ο Ατρόμητος με Παναιτωλικό

Νίκος Μαρούδας
Χωρίς απρόοπτα ο Ατρόμητος με Παναιτωλικό

bet365

Πανέτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναιτωλικό είναι ο Ατρόμητος, με τον Τραϊανό Δέλλα να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Μετά από πολύ καιρό, ο Τραϊανός Δέλλας έχει την ευκαιρία να κατεβάσει τον Ατρόμητο χωρίς απουσίες... Ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, καθώς δεν υπάρχει κάποια απουσία και πάει με καλή ψυχολογία σε ένα παιχνίδι... τελικό όπως αυτό με τον Παναιτωλικό.

Με εξαίρεση τον Εμπόου που έμεινε εκτός, όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι. Συγκεκριμένα, την αποστολή αποτελούν οι: Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Θεολόγου, Κιβρακίδης, Κοντοές, Κούρος, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Γροντής, Παπαδόπουλος, Φυτανίδης, Μπίτολο, Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Ματέι, Στόιτσεφ, Ουσέρο, Ούμπιντες, Κειτά, Σουμπίνιο.

Σε ότι αφορά τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού τώρα, αναμένεται να κατεβάσει τον Ατρόμητο με 4-2-3-1. Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Φυτανίδης, Λαζαρίδης στα στόπερ, με τους Μπίτολο και Κιβρακίδη αριστερά και δεξιά στην άμυνα. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Κεϊτά, με τον Ούμπιντες ελαφρώς πιο μπροστά του. Την επιτελική τριάδα θα αποτελέσουν οι Σουμπίνιο αριστερά και Ματέι δεξιά, με τον Μπρίτο σε ρόλο 10αριού. Σε ότι αφορά την θέση στην κορυφή της επίθεσης, παίζεται ανάμεσα σε Παπαδόπουλο και Λε Ταλέκ, με τον Γάλλο αν και έχασε κάποιες προπονήσεις, να έχει τον πρώτο λόγο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα