Έτοιμη για ΑΕΚ η Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Έτοιμη για ΑΕΚ η Καλλονή

bet365

Η Καλλονή ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με την ΑΕΚ, με τον Καραγεωργίου να μην υπολογίζει στον τραυματία Ελλακόπουλο και στον τιμωρημένο Τσαμπούρη. Έξω και ο Μάρκοβιτς, μέσα ο Βαλιός.

Με μία προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου (2/4), ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καλλονής για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ (3/4 19:00). Ενόψει αυτού ο Νίκος Καραγεωργίου δεν υπολογίζει στον τραυματία Ελλακόπουλο και στον τιμωρημένο Τσαμπούρη, ενώ άφησε εκτός αποστολής και τον Μάρκοβιτς.

Αντίθετα, σε αυτή επέστρεψε ο Βαλιός, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Στρατηλάτης, Δαύκος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Γιορέντε, Σπυρόπουλος, Ούκα, Γκόλιας, Μίκιτς, Καλτσάς, Μπλάζιτς, Γιουκαρής, Φαβάλι, Γεωργίου, Γουερέ, Μανούσος, Ξύδας, Κάρλσον, Γκαμάγκας.

Διεκδικούν θέση βασικού οι Ξύδας, Γκαμάγκας

Όσον αφορά την αρχική 11άδα, που θα παρατάξει ο τεχνικός του συλλόγου της Μυτιλήνης, δεν έχουν γίνει γνωστά τα πλάνα του, όμως δεν αποκλείεται να είναι σχεδόν η ίδια με το προηγούμενο ματς. Ο λόγος που λέμε σχεδόν είναι ότι κόντρα στον ΠΑΟΚ έπαιξαν και οι Τσαμπούρης, Μάρκοβιτς.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Δαύκος, δεξιά στην άμυνα ο Σπυρόπουλος αντί του Τσαμπούρη, αριστερά ο Γκόλιας και οι Μίκιτς, Αναστασιάδης στα στόπερ. Στα χαφ οι Καλτσάς, Μπλάζιτς και μπροστά τους στις πτέρυγες οι Γεωργίου, Μανούσος και επιτελικός ο Φαβάλι. Στην κορυφή του 4-2-3-1 είναι πιθανό να δούμε τον Κάρλσον, ενώ θέση διεκδικούν και οι Ξύδας, Γκαμάγκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα