ΟΦΗ-Τριγλία Ραφήνας 1-0

ΟΦΗ-Τριγλία Ραφήνας 1-0

Gazzetta team
ΟΦΗ-Τριγλία Ραφήνας 1-0

bet365

Ο ΟΦΗ πήρε το τρίποντο στο 88' και παρέμεινε έστω και με γκολ στο παρά δύο έναν βαθμό πίσω από τον Φωστήρα.

Ηταν καλύτερος. Καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα. Θα μπορούσε μάλιστα να αφαιρέσει το άγχος πολύ νωρίς. Μόλις στο 9' όταν κέρδισε πέναλτι. Ομως στον ΟΦΗ ήθελαν να δοκιμάσουν τις... καρδιακές αντοχές τους. Ο Χαντί δεν ευστόχησε (ο Λέτσο απέκρουσε το πέναλτι) και οι Κρητικοί πάλευαν σε όλο το παιχνίδι να σκοράρουν το γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη και θα τους διατηρούσε στη κορυφή του ομίλου.

Η Τριγλία Ραφήνας μόνο αδιάφορη δεν ήταν και στο 82' θα μπορούσε να κάνει την ζημιά με την κοντινή προβολή του Μεϊμάρογλου αλλά μπλόκαρε ο Δερμιτζάκης. Κι έτσι φτάσαμε στο λυτρωτικό για τον ΟΦΗ 88'. Ο Χαντί έδωσε τη μπάλα στον Σαχινίδη κι αυτός έστειλε την μπάλα δίνοντας τη νίκη στους Κρητικούς έστω και στο παρά δύο.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Πίτσος, Κώτσιος, Ραπτάκης, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης (61' Φαμπίνιο), Πόποβιτς (61' Σαχινίδης), Χαντί, Καλέ.
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Λέτσο, Καρδάρης, Μειμάρογλου, Καραδέμητρος, Τσέπας, Σκαφίδας (78' Σαγανάς), Μανδύλης, Κόντι (91' Τερζής), Σιάννης (63' Κότσι), Βασιλείου, Παπαδόπουλος

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα