Μία ανάσα από Ντιγκινί ο Ατρόμητος!

Νίκος Μαρούδας
Μία ανάσα από Ντιγκινί ο Ατρόμητος!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ατρόμητος είναι μία ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον Νικολά Ντιγκινί.

Με την φανέλα του Ατρομήτου θα συνεχίσει την καριέρα του, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Νικολά Ντιγκινί. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Γάλλος μεσοεπιθετικός βρίσκεται μία... ανάσα από οριστική συμφωνία με το «αστέρι». Ο 28χρονος άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Πανθρακικό με τον Ατρόμητο να κινείται αστραπιαία και να «κλείνει» τον ποδοσφαιριστή ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ντιγκινί μετακόμισε στην Κομοτηνή το καλοκαίρι του 2014 από την Saint - Germain-en- Laye της Γαλλίας και την περσινή σεζόν μέτρησε 30 συμμετοχές (25 βασικός) έχοντας τέσσερα γκολ και δύο ασίστ. Την φετινή χρονιά ο Γάλλος άσος έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 25 παιχνίδια (όλα ως βασικός) έχοντας χριστεί σκόρερ τέσσερις φορές ενώ έχει δώσει και τρεις ασίστ. Την περίπτωση του Ντιγκινί είχαν εξετάσει τόσο ο Πανιώνιος όσο και ο Πλατανιάς αλλά όπως φαίνεται οι Περιστεριώτες είναι αυτοί που κέρδισαν την υπογραφή του.

Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα που είχε ετοιμάσει το gazzetta.gr για τον Γάλλο άσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα