Οι επτά ελεύθεροι του Πλατανιά και το πλάνο

Δημήτρης Τομαράς
Οι επτά ελεύθεροι του Πλατανιά και το πλάνο

bet365

Ο Πλατανιάς έχει επτά παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται. Ποιές είναι οι προθέσεις των Χανιωτών για τη νέα χρονιά.

Οι Γουνδουλάκης, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Ανγκούλο, Άλκης, Πάγκαλος και Ιτούα είναι οι επτά παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Εξ αυτών προτεραιότητα της διοίκησης είναι να κρατήσει τους Γουνδουλάκη, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς και Ανγκούλο. Ειδικά τον Γουνδουλάκη, που έχει σαφείς πλέον πιθανότητες να είναι και του χρόνου στα Χανιά.

Μία επιπρόσθετη πληροφορία είναι πως με τους Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς και Ανγκούλο υπάρχει δυνατότητα μονομερούς ανανέωσης από την πλευρά των Χανιωτών. Όρος που δίνει και το πάνω χέρι στο διαπραγματευτικό σκέλος για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου. Για τον Πάγκαλο, Άλκη και Ιτούα τα δεδομένα δεν είναι τόσο θετικά. Το αντίθετο.

Οι συζητήσεις και οι διεργασίες πάντως σε σχέση με τον προγραμματισμό έχουν αρχίσει από τις 15 Φλεβάρη. Ο βασικός στόχος είναι να κρατηθεί το 90% της φετινής 11άδας. Και αυτό διότι ο Σελίν αναμένεται - όπως έχουμε γράψει ξανά - να γυρίσει στη Ντιναμό Κιέβου. Έχοντας ένα συμβόλαιο της τάξεως των 600.000 ευρώ ο Πλατανιάς πολύ δύσκολα θα μπορούσε να τον κρατήσει. Βέβαια εφόσον φύγουν οι Άλκης και Ιτούα και με δεδομένη την αποχώρηση του Σελίν μπορεί ο Πλατανιάς να χρειαστεί ακόμα και τρεις αμυντικούς. Επίσης θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το τι θα συμβεί με τον Ράμος (σ.σ. αβέβαιο το μέλλον του) και άλλες περιπτώσεις του ρόστερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα