Χωρίς Ναδάλες στην Ξάνθη
Με μια προπόνηση που θα διεξαχθεί το απόγευμα στην Ξάνθη θα ολοκληρώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα την προετοιμασία του για τον αγώνα με την τοπική ομάδα, ένα ματς που έχιε χαρακτηριστεί ως ο σημαντικότερος της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΣ.
Η αποστολή των Ηπειρωτών αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου με τον Γιάννη Πετράκη να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Ναδάλες και του τιμωρημένου Μανιά.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ: Περιστερίδης, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς, Μιχαήλ, Γιάκος, Λίλα, Κούτρης, Νικολιάς, Ηλιάδης, Τσουκαλάς, Στρούνα, Ακόστα, Μπέριος, Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ίλιτς, Ιωάννου, Κοζορώνης, Φερφελής και Σκόνδρας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
