Βρήκαν το ... δίκιο τους στον ΠΑΟΚ

Στον «δικέφαλο του βορρά», θεωρούσαν πως τα πράγματα στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί πολύ διαφορετικά αν ο Σιδηρόπουλος ήταν εκείνος που θα «σφύριζε» κι όχι ο Παππάς.
Έτσι, αυτό που τόνιζαν αμέσως μετά την ανακοίνωση περί του διαιτητή του τελικού στο ΟΑΚΑ, ήταν πως:
«Φυσικά και μπροστά στον γενικό της φόβο η ΕΠΟ παραδέχτηκε σήμερα εμπράκτως ότι ο Σιδηρόπουλος είναι ο κατά τεκμήριο καλύτερος Έλληνας διαιτητής. Και σε αυτό χρειάστηκε την παρέμβαση της Πολιτείας. Και φυσικά στον ημιτελικό της Τούμπας αντί για τον μοναδικό διεθνή καριέρας διαιτητή επέλεξαν έναν που μόλις είχαν αποσύρει από τους πίνακες των διεθνών».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.