Λίφτινγκ και στο Καραϊσκάκη

Λίφτινγκ και στο Καραϊσκάκη

Δημήτρης Τομαράς
Λίφτινγκ και στο Καραϊσκάκη

bet365

Μετά τον Ρέντη συνεχίζονται οι εργασίες πλήρους αναβάθμισης του Καραϊσκάκη που αφορούν και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Εδώ και καιρό έχουν αρχίσει οι εργασίες πλήρους αναβάθμισης και βελτίωσης του φαληρικού γηπέδου. Μετά το λίφτινγκ στον Ρέντη σειρά παίρνει και το Καραϊσκάκη ως προς τους εσωτερικούς του χώρους. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα γίνουν και όλες οι απαιτούμενες εργασίες βελτίωσης του χλοοτάπητα του γηπέδου. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξάλλου διαρκώς βελτιώνει σε κάθε επίπεδο τις εγκαταστάσεις της και το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Ας μην ξεχνάμε πως είχε προσληφθεί ειδική εταιρεία από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Πορτογαλία για το χορτάρι στον Ρέντη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα