Ξανά σενάριο για Βίτορ και Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά σενάριο για Βίτορ και Ολυμπιακό

bet365

Σερβικά media μεταδίδουν πως υπάρχει (ξανά) ερυθρόλευκο ενδιαφέρον για τον Βίτορ που ως γνωστόν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Τι έχει πει ο παίκτης και το ενδιαφέρον από Σερβία και Ρωσία.

Το όνομα του Πορτογάλου στόπερ ακούγεται από πέρυσι για τους Πειραιώτες. Δεν είναι δηλαδή κάτι... νέο. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα ακούγεται ξανά έντονα.

Σερβικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται ξανά για την περίπτωσή του. «Ο στόπερ του ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη επιθυμία του Ερυθρού Αστέρα. Ήδη έγινε ταξίδι για αυτόν στη Θεσσαλονίκη, αλλά το πρόβλημα είναι πως ο παίκτης κοστίζει ακριβά (240.000 ευρώ ετησίως). Επίσης λέγεται ότι για τον Βίτορ ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός, κάτι που μειώνει δραστικά τις πιθανότητες του Ερυθρού Αστέρα», γράφουν χαρακτηριστικά οι Σέρβοι.

Ο ίδιος ο παίκτης έχει τονίσει πρόσφατα στην Α Bola πως τον πρώτο λόγο θα τον έχει ο ΠΑΟΚ, έχοντας αφήσει όμως τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του. Εκτός από τον Ερυθρό Αστέρα υπάρχει για εκείνον ενδιαφέρον και από την Ρωσία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα