Γκιρτζίκης: «Τι είναι αυτά τώρα; Δεν απαντάμε...»

Γκιρτζίκης: «Τι είναι αυτά τώρα; Δεν απαντάμε...»

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ αν και έδειξε στους συνεργάτες του την ενόχλησή του για την ανακοίνωση της ΓΓΑ δεν θέλει να δώσει συνέχεια στην αντιπαράθεση. Αρνητικός για αλλαγή ημερομηνίας του τελικού.

Προ εκπλήξεως βρέθηκε ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ μετά την ανακοίνωση της ΓΓΑ που της... χρεώνει την μη παρουσία μαθητών στον τελικό του Κυπέλλου. «Τι είναι αυτά τώρα; Υπήρχε λόγος για τέτοια ανακοίνωση; Δεν απαντάμε...», ήταν η επισήμανση του Γιώργου Γκιρτζίκη.

Ο κ. Γκιρτζίκης μετέφερε προς τους συνεργάτες του πως δεν θέλει να βγει ανακοίνωση κατά του Κοντονή. Πρόθεσή του είναι να μην υπάρξει συνέχεια στην αντιπαράθεση των δύο πλευρών.

Σε σχέση με το σενάριο περί αναβολής του Κυπέλλου μετά τις εξελίξεις στα media και την επικείμενη απεργία θα υπάρξουν εντός της ημέρας τηλεφωνικές επικοινωνίες του προέδρου της Ομοσπονδίας με τους εκπροσώπους των δημοσιογραφικών Ενώσεων. Ο πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας πάντως παρουσιάζεται αρνητικός ως προς ένα τέτοιο ενδεχόμενο, υπογραμμίζοντας πως δύο ημέρες πριν ένα τέτοιο ματς δεν μπορεί να γίνει αλλαγή και ότι δεν υπάρχουν ημερομηνίες. Υπάρχει βέβαια το... παραθυράκι της Κυριακής.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα