Η... μισή Ευρώπη θέλει τον Βιλένα!

Η... μισή Ευρώπη θέλει τον Βιλένα!

Η... μισή Ευρώπη θέλει τον Βιλένα!

bet365

Δεκάδες ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν ενδιαφερθεί για τον 22χρονο Ολλανδό μέσο που μένει ελεύθερος από την Φεγενορντ και απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

Οι Ιταλοί έβαλαν στο παιχνίδι τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Τόνι Βιλένα, ωστόσο, τα δεδομένα είναι λίγο διαφορετικά από το πως παρουσιάστηκε στο θέμα στον ιταλικό Τύπο περί «πράσινης» σφήνας στην Μίλαν! Ο Βιλένα είναι αυτή την στιγμή ένας από τους πιο περιζήτητους μέσους στην Ευρώπη. Βασικός και αναντικατάστατος στην Φέγενορντ, αρχηγός στην Εθνική Ελπίδων της Ολλανδίας, 22 χρονών, πελάτης της Μίνο Ραϊόλα, ένας ποδοσφαιριστής που έχει όλα τα φόντα να λάμψει τα επόμενα χρόνια!

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ.

Μία ματιά να ρίξει κανείς στις αναφορές που γίνονται στο όνομα του Βιλένα, θα διαπιστώσει πως όλη η Ευρώπη ενδιαφέρεται για την απόκτηση του! Ομάδες από την Premiership(Λέστερ, Σουόνσι, Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ), την Serie A(Μίλαν, Ρόμα, Σαμπντόρια), την Primera Division(Βαλένθια, Σεβίλλη) και άλλες έχουν ασχοληθεί κατά καιρούς με την περίπτωση του.

Κάτι που σημαίνει πως το έργο του Παναθηναϊκού, αν όντως ασχολείται ακόμη με τον Ολλανδό και δεν ήταν απλά μια διερευνητική κρούση, είναι πάρα πολύ δύσκολο στο να «ψήσει» έναν παίκτη αυτής της ηλικίας και των συγκεκριμένων υψηλότατων προδιαγραφών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα