Γκιρτζίκης: «Σε λίγο θα μας πουν και για... Δευτέρα!»

Γκιρτζίκης: «Σε λίγο θα μας πουν και για... Δευτέρα!»

bet365

Ενοχλημένος για την πίεση που δέχεται η ΕΠΟ για αλλαγή ημέρας του τελικού παρουσιάστηκε στο Gazzetta.gr ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Από το Gazzetta.gr διαβάσατε πρώτοι όλα τα σενάρια και το ρεπορτάζ για την πιθανή αναβολή του τελικού του Κυπέλλου του Σαββάτου αλλά και το ενδεχόμενο να πάει το ματς Κυριακή. Είναι γεγονός πως τα τηλέφωνα έχουν... σπάσει από το πρωί για το συγκεκριμένο θέμα και ο αποδέκτης πολλών εξ αυτών είναι ο πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας. Ο κ. Γκιρτζίκης που έχει δεχθεί τηλεφωνικές κλήσεις από το Υπουργείο μέχρι και τις δημοσιογραφικές Ενώσεις αλλά και ακόμα και από το κανάλι που έχει τα δικαιώματα του τελικού δεν έκρυβε τον εκνευρισμό του.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που καταλογιστεί πέναλτι στο Σεβίλλη - Σαχτάρ.

«Σε λίγο θα μας πουν και για... Δευτέρα! Μπορεί ορισμένοι να... ξυπνήσουν διαφορετικά αύριο και να ακούσουμε να μας ζητάνε κάτι άλλο αυτήν την φορά για τον τελικό», σχολίασε στο Gazzetta.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

«Εγώ αυτό που είπα είναι πως δεν γίνεται να αλλάξει ξανά ο τελικός. Αυτό επεσήμανα. Ότι δεν γίνεται να αλλάξουμε ξανά το παραμικρό. Τώρα εδώ που έχουμε φτάσει το τι μπορεί να μας πουν αύριο είναι άλλη ιστορία», συμπλήρωσε. Ο Γιώργος Γκιρτζίκης πάντως δεν αρνήθηκε στο ότι έχει πέσει στο... τραπέζι η πιθανότητα να πάει ο τελικός του Κυπέλλου την Κυριακή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα