Νέο τελεσίγραφο Κοντονή για τελικό!

Νέο τελεσίγραφο Κοντονή για τελικό!

bet365

Στον... αέρα ξανά για τα καλά ο τελικός του Κυπέλλου μετά την δήλωση Κοντονή κυρίως λόγω του μη ορισμού των διεθνών βοηθών του Σιδηρόπουλου! Όλα ανοιχτά. Ακόμα και ματαίωση!
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής έκανε το απόγευμα της Πέμπτης την εξής δήλωση: «Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στην συνάντησή μου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή τέλεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και την κοινωνική ειρήνη και δεν ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο, η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με την διεξαγωγή του αγώνα».
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η τοποθέτησή του αυτή αφορά στο ότι στον ορισμό των βοηθών του Σιδηρόπουλου πρώτον δεν ήταν οι διεθνείς βοηθοί που έχει μαζί του στην Ευρώπη και δεύτερον πως υπάρχουν μη διεθνείς, όπως οι Κουκουλάκης και Γκρούτσης. Από την ΕΠΟ προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια αντίδραση αλλά δεν προέκυπτε κάποια ένδειξη αλλαγής των βοηθών. Έτσι ο τελικός είναι για τα καλά στον... αέρα!
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα