«Στη φυλακή με πρόταση για ισόβια ο Κοτσώνης»

«Στη φυλακή με πρόταση για ισόβια ο Κοτσώνης»

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ... ανταπάντησε στην απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάνοντας αναφορά στον Αιμίλιο Κοτσώνη και στην απόφαση, που έρχεται, για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός απάντησε, η ΑΕΚ ανταπάντησε. Και το έκανε με... δυνατό τρόπο αφού αναφέρθηκε στην προφυλάκιση -και στην πρόταση του εισαγγελέα για ισόβια- του Αιμίλιου Κοτσώνη, πρώην στέλεχος των Ερυθρόλευκων και στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, για την υπόθεση του Noor 1.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αναφέρει στην απάντησή της (στη θέση του Ολυμπιακού) χαρακτηριστικά...

«Στη φυλακή βρίσκεται το πρώην στέλεχος και στενός συνεργάτης του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιος Κοτσώνης με πρόταση για ισόβια από την εισαγγελέα. Και βεβαίως αυτό που όλοι περιμένουμε είναι και την απόφαση της δικαιοσύνης για την ποδοσφαιρική εγκληματική οργάνωση. Η απόφαση δεν θα αργήσει, όσο κι αν προσπαθούν παράξενα κυκλώματα να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη. Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι δεν τα γνωρίζουμε. Τα πάντα γνωρίζουμε και θα επανέλθουμε λίαν συντόμως με νέα στοιχεία»…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα