Σύσκεψη κορυφής με Γκιρτζίκη το Σάββατο στην ΕΠΟ

Gazzetta team
Σύσκεψη κορυφής με Γκιρτζίκη το Σάββατο στην ΕΠΟ

bet365

Σύσκεψη κορυφής συγκαλεί το Σάββατο στην ΕΠΟ ο πρόεδρός της, Γιώργος Γκιρτζίκης για τις επόμενες δράσεις της. Τα... καυτά σημεία που στέκεται η Ομοσπονδία.

Ο κ. Γκιρτζίκης είχε διαρκώς ταξίδια αυτήν την εβδομάδα και λόγω της παρουσίας του στο συνέδριο της UEFA στην Βουδαπέστη. Το Σάββατο όμως θα ήταν δεδομένα στην Αθήνα. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας συγκάλεσε για το Σάββατο σύσκεψη κορυφής. Σε αυτήν θα αποφασιστούν και θα δρομολογηθούν οι επόμενες ενέργειες της ΕΠΟ μετά την Υπουργική απόφαση για τον τελικό.

Ήδη την Παρασκευή υπήρξε μεγάλος αναβρασμός στην Ομοσπονδία και ακούστηκαν ακόμα και πολύ ακραίες απόψεις. Ας δούμε τα επίμαχα σημεία που στέκεται η ΕΠΟ:

1) Ο Κοντονής λειτουργεί διαρκώς σαν να μην θέλει να γίνει καθόλου ο τελικός του Κυπέλλου. Με προσχηματικές δικαιολογίες και αιτιάσεις που δεν στέκονται πουθενά.

2) Από την ΕΠΟ έχουν πάρει από την ελληνική αστυνομία διαβεβαιώσεις πως το πρόβλημα θα αφορούσε μόνο το Σάββατο και μόνο λόγω των απεργιών.

3) Εδώ και καιρό στην Ομοσπονδία θεωρούν πως ο Κοντονής λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αποδυναμώσει οικονομικά την Ομοσπονδία με την αναβολή ή και την προσπάθεια ματαίωσης αγώνων Κυπέλλου και πόσω μάλλον τώρα με την αναβολή του τελικού.

4) Ως προς το Κύπελλο τα πλέι οφ αλλά και το μέτωπο... Grexit με FIFA και UEFA τα πάντα παραμένουν ανοιχτά. Στην ΕΠΟ την Παρασκευή ακούστηκαν ακόμα και απόψεις του στιλ "αφού ο Κοντονής το πάει πρόσω ολοταχώς για Grexit ας γίνει Grexit στο ποδόσφαιρο και να δούμε μετά ποιός θα πληρώσει όλο αυτό το... κόστος".

5) Στην Ομοσπονδία υπάρχει η άποψη πως αυτό που επιχειρεί ο Κοντονής είναι να ελέγχει πλήρως την ΕΠΟ. Σε τέτοιο βαθμό που δεν τον απασχολεί το τι επιπτώσεις θα έχουν οι ελληνικές ομάδες και η Εθνική.

Και όπως έχουμε γράψει ξανά βρεθήκαμε πάλι στο σημείο ελληνικό ποδόσφαιρο ώρα μηδέν...

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα