Ξάνθη... reloaded!

Gazzetta team
Ξάνθη... reloaded!

bet365

Το gazzetta.gr παρουσιάζει το πρώτο... κύμα από τις ριζικές αλλαγές που θα γίνουν στην Ξάνθη.

Μία νέα Ξάνθη θα δούμε την επόμενη χρονιά, αφού, παρόλο που ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε, το πλάνο για την νέα σεζόν είναι πολύ διαφορετικό. Λογικό, άλλωστε, αφού φέτος η πορεία της ομάδας δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική, ειδικά σε σχέση μετά τον τελικό Κυπέλλου του 2015, που είχε ανεβάσει αρκετά ψηλά τον πήχη των προσδοκιών.

Έτσι, αρκετοί είναι οι παίκτες που θα... αποχαιρετήσουν τον Ακριτικό σύλλογο, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, αλλά κυρίως γιατί παρόλα αυτά που έχουν προσφέρει, δεν ταιριάζουν στην νέα ομάδα που χτίζει ο Ρουμάνος τεχνικός. Μία από τις βασικές αλλαγές που θα υπάρξουν, άλλωστε, είναι η... στροφή στα νιάτα, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας κορμός που θα έχει βάθος χρόνου.

Ο πρώτος που θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει, λοιπόν, είναι ο Παντελής Καπετάνος, που στην δεύτερη χρονιά του στην Ξάνθη δε κατάφερε να βρει τον εαυτό του, ήταν εκτός κλίματος και δεν προσέφερε. Επίσης, τελειωμένος θεωρείται και ο Πάβολ Φάρκας, ο οποίος δεν κέρδισε ποτέ την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου και έτσι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Αυτή δε θα είναι η μόνη απώλεια στα μετόπισθεν, πάντως, αφού εκεί θα έχουμε και τις πιο πολλές αποχωρήσεις. Συγκεκριμένα, Μανώλης Μπέρτος και Δημήτρης Γούτας σίγουρα είναι εκτός (επιστρέφουν στον Ολυμπιακό), μαζί με τον «κομμένο» εδώ και καιρό Γιάννη Ζαραδούκα. Έτσι, σε συνδυασμό με την – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – αποχώρηση και του Χρήστου Καρυπίδη, αλλά και τον Γουάλας που δύσκολα θα απαντήσει θετικά στην πρόταση που το έγινε (μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα), η άμυνα του Ακριτικού συλλόγου μένει... γυμνή.

Επιπλέον, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Λουίτζι Τσενάμο, με τον Μιχάλη Ζαρόπουλο να έχει κερδίσει την θέση βασικού. Παράλληλα, υπάρχουν και άλλα ερωτηματικά, όπως το μέλλον των Λουσέρο, Παπαστεριανού και Λισγάρα, που έχουν, όμως, πολύ περισσότερες πιθανότητες να παραμείνουν.

Όσο για τον Νιέτο, που αποτελεί μία εντελώς ξεχωριστή περίπτωση, αφού έχει συμβόλαιο, φαίνεται πως κλείνει τα αυτιά του στις... σειρήνες από το εξωτερικό και μόνο αν έρθει μία πολύ καλή πρόταση, που δε θα μπορεί να αρνηθεί, θα αφήσει την ομάδα της Ξάνθης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα