Ενημερώθηκε και παίρνει θέση ο Κοντονής

Gazzetta team
Ενημερώθηκε και παίρνει θέση ο Κοντονής

bet365

Ο Σταύρος Κοντονής ενημερώθηκε για την απόφαση της ΕΠΟ και θα τοποθετηθεί εντός των προσεχών ωρών ή ημερών. Αρνητικός ο Υπουργός για τα ίδια δεδομένα.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το πως θα αντιδράσει (επίσημα) ο κ. Κοντονής στην απόφαση της ΕΠΟ για τον τελικό στις 15 Μαϊου. Οι... ενστάσεις από την πλευρά του Υπουργείου θα είναι δεδομένα δύο: πρώτον ότι ο τελικός δεν θα γίνεται μετά από 10 και πλέον μέρες που αναφέρει το έγγραφό του προς την Ομοσπονδία αλλά νωρίτερα με απόφαση της Ομοσπονδίας και 2ον η ΕΠΟ μιλάει για ίδιους όρους, άρα καμία εκ των αλλαγών που είχε ζητήσει ο Υπουργός. Άρα πως μπορεί να συναινέσει με αυτές τις συνθήκες;

Θυμίζουμε πως με αυτά τα δεδομένα ο Σταύρος Κοντονής ανέβαλλε τον τελικό, ωστόσο στην απόφασή του δεν μπορούσε να επικαλεστεί λόγους διαφωνίας για ορισμούς διεθνών εποπτών ούτε το θέμα των προσκλήσεων. Γι' αυτό αυτή η αναβολή... χρεώθηκε στην αστυνομία και την ΔΕΑΒ. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει νεότερη (επίσημη πάντα) τοποθέτηση του Υπουργού Αθλητισμού. Ωστόσο ο ίδιος πρόκειται να πάρει θέση είτε στις προσεχείς ώρες είτε στις επόμενες ημέρες (σ.σ. το αργότερο μέχρι την Τρίτη). Σε αυτές τις παραμέτρους προσθέστε και τις τυχόν αντιδράσεις από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (σ.σ. και για τα πλέι οφ και την αλλαγή προγραμματισμού και σε σχέση πάντα με τον τελικό).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα