Τετ α τετ Σίλβα με τον... κανονιέρη του Ερυθρού Αστέρα

Τετ α τετ Σίλβα με τον... κανονιέρη του Ερυθρού Αστέρα

Τετ α τετ Σίλβα με τον... κανονιέρη του Ερυθρού Αστέρα

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα είχε την δυνατότητα να μιλήσει με τον συμπατριώτη του, Ούγκο Βιέιρα, το... κανόνι του Ερυθρού Αστέρα, παρουσία του μάνατζέρ τους.

Ο 27χρονος Πορτογάλος φορ έκανε κάνει... παπάδες φέτος στην Σερβία με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Ο Βιέιρα - που χρησιμοποιήθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό - έχει 21 γκολ και 9 ασίστ σε 31 αναμετρήσεις.

Μετά το πέρας του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο έμπειρος άσος τα είπε και φωτογραφήθηκε με τον τεχνικό των Πειραιωτών, Μάρκο Σίλβα. Μαζί τους και ο κοινός τους ατζέντης, Κάρλος Γκονσάλβες. Από αυτήν την φωτό πάντως προέκυψαν σενάρια για Βιέιρα και Ολυμπιακό. Ο Ερυθρός Αστέρας στο ματς πάντως στο ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας δοκίμασε τον 19χρονο Νεοζηλανδό Άνταμ Μίτσελ. Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό, που μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα