Εντάξει μωρέ, μισό αιώνα πίσω πήγαμε!

Εντάξει μωρέ, μισό αιώνα πίσω πήγαμε!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί μέσα από το blog του στο Gazzetta.gr πως μας γύρισαν 50 χρόνια πίσω!

Δεν είναι τίποτα μωρέ. Απλά έχουμε πάει 50 χρόνια πίσω!

Το 1966 ήταν η τελευταία φορά που δεν έγινε τελικός Κυπέλλου Ελλάδας. Τι 1966, τι 2016!

Με την πλάκα να είναι ότι και τότε αντίπαλοι ήταν ο Ολυμπιακός κι η ΑΕΚ! Με την ΕΠΟ να αδικεί στον ορισμό του ημιτελικού την Καβάλα υπέρ της ΑΕΚ, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Καβάλας κι έτσι να μην κατεβαίνει να παίξει η Καβάλα, η δε όλη εκκρεμότητα πήγε πίσω και τον ορισμό του τελικού, στον οποίο είχε ήδη περάσει ο Ολυμπιακός!

Η ΕΠΟ ήθελε να ορίσει τον τελικό 11 Ιουλίου (!!!) κι ο Ολυμπιακός αντιδρούσε, λόγω των καιρικών συνθηκών, αλλά και γιατί το πρωτάθλημα είχε τελειώσει καιρό πριν κι ο μεγάλος Μπούκοβι ήθελε να δώσει άδεια στους παίκτες του Ολυμπιακού, προκειμένου να έκαναν κανονικά προετοιμασία, αφού είχαν μπροστά τους στη συμμετοχή τους στο Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Είδατε πως έφεραν έτσι τα πράγματα και μισό αιώνα (!!!) μετά, πάλι ο Ολυμπιακός πληρώνει τη λέζα, για προβλήματα που έχουν δημιουργήσει άλλοι. Και πάλι του βάζουν εμπόδια στην ομαλή προετοιμασία του για το Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν…

Από τις 17 Απριλίου έχει τελειώσει το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, είμαστε 9 Μαίου κι ακόμη δεν ξέρει αν και πότε παίξει τον τελικό του Κυπέλλου!!! Έπρεπε να περάσει μισός αιώνας για να ζήσουμε πάλι τέτοιο παραλογισμό, έστω για άλλους λόγους.

Αφού το κατάφεραν κι αυτό…

Παρεμπιπτόντως, έχω μία απορία εγώ ο αφελής: αφού είχαν συμφωνήσει ο Υπουργός κι η ΕΠΟ σε συγκεκριμένη διαιτητική ομάδα τελικού, γιατί στην έγγραφη ανακοίνωσή τους εκείνη την ημέρα η, έστω οποιαδήποτε στιγμή αργότερα, δεν ανέφεραν κανένα άλλο όνομα πλην του Σιδηρόπουλου και δεν έκαναν καμία άλλη αναφορά πλην του ότι "οι επόπτες θα ήταν διεθνείς;". Ρε παιδί μου όμορφα κι ωραία να γράψεις ότι στον τελικό θα είναι Σιδηρόπουλος,Ευθυμιάδης, Κωστάρας, Δημητριάδης, Κουκουλάκης, Καλογερόπουλος. Όμορφα κι ωραία. Το έκαναν; Όχι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.