Τα είπαν για κόουτς και στόπερ!

Τα είπαν για κόουτς και στόπερ!

Gazzetta team
Τα είπαν για κόουτς και στόπερ!

bet365

Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Αλεξ Ντε Μπαρτόλο συναντήθηκαν και τα είπαν για το θέμα του προπονητή της ΑΕΚ και τον ηγέτη αμυντικό.

Τόσο ο Μιλοβάνοβιτς όσο και ο Ντε Μπαρτόλο, ο οποίος ήταν στην Αργεντινή το τελευταίο διάστημα, έχουν επαφές για το θέμα του νέου προπονητή της Ενωσης και τη Δευτέρα συναντήθηκαν με τον Μπάγεβιτς ώστε να τον ενημερώσουν για τα νεότερα.

Στη λίστα της ΑΕΚ, ως γνωστόν, υπάρχουν οι Ροδόλφο Αρουαμπαρένα, Φιλίπ Μοντανιέ και Πάκο Χέμεθ αλλά η Ενωση εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις, χωρίς ακόμη να έχουν καταλήξει στον κατάλληλο. Από την στιγμή που θα γίνει αυτό, όταν δηλαδή κάποιοι θα... προκριθούν, αναμένεται να αρχίσουν και οι απευθείας συζητήσεις μαζί τους.

Μετά το τέλος της συνάντησής τους, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, ο τεχνικός διευθυντής και ο επικεφαλής του σκάουτινγκ κατευθύνθηκαν προς τα Σπάτα προκειμένου να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας και την προετοιμασία αυτής για το ματς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ...

Μπορεί στην Πορτογαλία να τονιζόταν πως απασχολεί την ΑΕΚ ο τεχνικός της Μπράγκα, Φονσέκα, αλλά το όνομά του δεν φαίνεται να αναφέρθηκε στην κουβέντα των Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο.

Προτεραιότητα ο στόπερ ηγέτης!

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός της Ένωσης -εννοείται πως- δεν έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τον διάδοχο του Γκουστάβο Πογιέτ στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Κι αυτό διότι υπάρχουν δεδομένες ανάγκες ενίσχυσης στο ρόστερ που υποχρεώνουν τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος να πατήσουν το γκάζι και όχι να... χαλαρώσουν.

Άμεση ανάγκη και βασική προτεραιότητα είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού ηγέτη που ΔΕΝ αποκτήθηκε πέρυσι αφού μόνο τέτοια αποδείχτηκε πως δεν ήταν η περίπτωση του Θέσαρ Άρθο. Ονόματα έχουν ήδη κυκλοφορήσει, επαφές έχουν γίνει (όπως για παράδειγμα με τους Ουκρανό Τσιγκρίνσκι της Ντνίπρο και τον Πολωνό Καμίνσκι της Λεχ).

Ωστόσο ακόμη και να προκριθεί ένας από τους δυο για να αποτελέσει τον ποδοσφαιριστή που θα ηγηθεί της κιτρινόμαυρης άμυνας, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το οριστικό «ΟΚ» για να γίνει το οποιοδήποτε deal θα (χρειαστεί να) το δώσει ο επόμενος τεχνικός, έστω τη συγκατάθεσή του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα