«Η ΑΕΚ προσέγγισε τον Μίτσελ»

«Η ΑΕΚ προσέγγισε τον Μίτσελ»

«Η ΑΕΚ προσέγγισε τον Μίτσελ»

bet365

Με το θέμα του νέου προπονητή της ΑΕΚ ασχολείται το France Football, κάνοντας λόγο για προσέγγιση στον Μίτσελ.

Ο Ισπανός προπονητής που παραλίγο να ρίξει στη Β' Κατηγορία την Μαρσέιγ, φέρεται από το γαλλικό περιοδικό να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για τον πάγκο της Ενωσης.

Το δημοσίευμα του France Football αναφέρει τα εξής.

«Ο Μίτσελ επιστρέφει στην Ελλάδα; Η φήμη του Ισπανού τεχνικού ο οποίος απολύθηκε από την Μαρσέιγ, μοιάζει να είναι απείραχτη στην Ελλάδα, αφού ο Ίβηρας τεχνικός προσεγγίστηκε από την ΑΕΚ, που βρίσκεται σε διαδικασία εξεύρεσης αντικαταστάτη του Γκουστάβο Πογέτ. Κάτοχος δύο εθνικών πρωταθλημάτων Ελλάδας (2013, 2014) κι ενός κυπέλλου (2013) με τον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ έχει επίσης προσεγγιστεί από ομάδες του Περσικού Κόλπου, όμως ξέρει καλά την χώρα που του βελτίωσε την προπονητική εικόνα και όπου έχει την ευκαιρία να διαδεχθεί τον Πογιέτ, ο οποίος απολύθηκε στις 19 του περασμένου Απριλίου, μετά από μία διαμάχη με την διοίκηση.

Οι κιτρινόμαυροι είναι αυτοί στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος πίσω από τον Ολυμπιακό που κατέκτησε το 43ο του πρωτάθλημα, όμως δεν έχουν ολοκληρώσει την σεζόν τους διότι οι ομάδες που βρίσκονται από την δεύτερη ως την πέμπτη θέση, παίζουν ένα μίνι τουρνουά πλέι-οφ για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια (εκ των οποίων ένα για τα προκριματικά του Champions League και δύο για τα προκριματικά του Europa League)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα