«Ο Αχαρναϊκός έχει μάθει να παίζει τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο»

Gazzetta team
«Ο Αχαρναϊκός έχει μάθει να παίζει τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο»

bet365

Θέση για όσα έγιναν στο παιχνίδι του Αχαρναϊκού με τα Χανιά πήρε ο πρόεδρος της ομάδας, Χαράλαμπος Σταμούλης, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει μάθει να παίζει τα παιχνίδια στο γήπεδο.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ έχει μάθει να παίζει τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο όχι εκτός! Το απέδειξε άλλωστε αυτό σε τρεις σερί αγώνες, πρώτα απέναντι στην Ζάκυνθο, έπειτα στον εντός έδρας με την Παναχαϊκή που νίκησε 3-0 και σήμερα με τα Χανιά που αν και με 10 παίκτες από το 56’ ήταν αδύνατον μέχρι το 87’ να μας κερδίσουν. Και οι τρεις ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία όμως ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ δεν δίστασε ούτε στιγμή να παλέψει απέναντί τους.

Δείξαμε και συνεχίζουμε να δείχνουμε ακεραιότητα όμως ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη. Ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα και παρά την προκλητική του διαιτησία (χαρακτηριστικό παράδειγμα οι 2 κίτρινες κάρτες σε παίκτες της ομάδας μας λόγω διαμαρτυρίας, όπου η μία μετουσιώθηκε σε αποβολή) δεν υπήρξε η παραμικρή ένταση από τους φιλάθλους μας, με ένα «φανταστικό» πέναλτι κατάφερε να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων που όμως πήρε πίσω δίνοντας απλά επιθετικό φάουλ.

Ωστόσο, ο ίδιος διαιτητής ήταν αυτός που διέκοψε τον αγώνα στο 88ο λεπτό για την ρίψη ενός και μόνο αντικειμένου. Κίνηση που είδε όλη η Ελλάδα και αποδεικνύει ποιοι τελικά είναι αυτοί που αποφασίζουν για το ποιες ομάδες θα παίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τελικά δεν έχει σημασία ποιος παίζει καλή μπάλα αλλά τι υπηρετεί ο κάθε διαιτητής.

Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ δεν πέφτει ούτε κατηγορία ούτε όμως και επίπεδο. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε σε πείσμα όλων μέσα στο γήπεδο!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα