ΠΑΟΚ: Έρχεται ο Ιβάν

ΠΑΟΚ: Έρχεται ο Ιβάν

bet365

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ενώ θα ενημερωθεί και για όλα τα ανοιχτά μέτωπα που έχει το σωματείο.

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου θα βρεθεί κοντά στην ομάδα για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, για τα play offs του πρωταθλήματος. Ο Ιβάν Σαββίδης ευελπιστεί οι «ασπρόμαυροι» να ξεκινήσουν με νίκη την διαδικασία, στέλνοντας μήνυμα στους υπόλοιπους μονομάχους πως είναι έτοιμος να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Ο ομογενής επιχειρηματίας θέλει όσο τίποτα άλλο να πάρει μια χαρά κι από το ποδοσφαιρικό τμήμα για να πάρει κι ο ίδιος αυτοπεποίθηση και να συνεχίσει να επενδύει εκατομμύρια ευρώ με σκοπό να κάνει τον ΠΑΟΚ όπως τον ονειρεύεται.

Ο Ιβάν Σαββίδης στο περιθώριο του αγώνα με την ΑΕΚ θα έχει επαφές στο Μακεδονία Παλλάς και με τα στελέχη του σωματείου. Οι Θεσσαλονικείς έχουν αρχίσει να τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους για την νέα χρονιά. Ο Λούμπος Μίχελ βρέθηκε αρκετές φορές στο εξωτερικό κι έχει σημειώσει στην ατζέντα του αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών, αλλά και προπονητών. Σε συνεργασία με τον Ιβάν Σαββίδη θα αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες ποιος θα είναι ο τεχνικός που θα αναλάβει να χτίσει τον ΠΑΟΚ από την αρχή, αλλά και ποιοι παίκτες θα είναι στο ρόστερ της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα