Ουσταμπασίδης: «Τρελές και παράνομες αποφάσεις!»

Gazzetta team
Ουσταμπασίδης: «Τρελές και παράνομες αποφάσεις!»

bet365

Ο άλλοτε βοηθός του Γιώργου Γεωργιάδη, Νίκος Ουσταμπασίδης, μίλησε για την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου τονίζοντας ότι κάποιοι παίρνουν τρελές και παράνομες αποφάσεις, που διώχνουν τον κόσμο από το ποδόσφαιρο!

Πέρα από τον ΠΑΟΚ και τη Βέροια, ο Νίκος Ουσταμπασίδης μίλησε και για την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου και το θέμα που προέκυψε με τα πλέι οφ σε συνέντευξή του στο Metropolis 95,5. Ο άλλοτε βοηθός του Γιώργου Γεωργιάδη στους πάγκους των δύο ομάδων τόνισε ότι κάποιοι παίρνουν τρελές και παράνομες αποφάσεις, οι οποίες διώχνουν τον φίλαθλο κόσμο από το ποδόσφαιρο, ώστε να γελάνε όλοι μ' εμάς στην Ευρώπη!

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τις διαφορές του φετινού ΠΑΟΚ σε σχέση με τον περσινό: «Είναι πολύ διαφορετικό να ζεις μια ομάδα ως προπονητής και διαφορετικό να είσαι από έξω. Όσον αφορά τα περσινά πλέι οφ, ήταν η χειρότερη συγκομιδή και η χειρότερη θέση που πήρε ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Φέτος το υλικό πιστεύω είναι πολύ καλύτερο ποιοτικά και έχει περισσότερες λύσεις.

Είναι μια ξεχωριστή διαδικασία τα πλέι οφ. Είναι μια κατάσταση που πρέπει να είσαι Κυριακή και Τετάρτη έτοιμος. Πρέπει να έχεις πολλές επιλογές, γιατί υπάρχει κούραση. Πρέπει να μάθει τα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ για να πάρει την πρώτη θέση, κάτι που το έχει πετύχει, αλλά δεν έγινε πέρυσι με εμάς».

Για την αναβολή του τελικού κυπέλλου και το θέμα που προέκυψε με τα πλέι οφ: «Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Βλέπεις αυτά που γίνονται στην Ευρώπη, που τελειώνουν τα πρωταθλήματα και γιορτάζουν. Έζησα χθες την Ολλανδία, με τον Άγιαξ να χάνει το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική.

Εμείς ζούμε σε ένα παραμύθι. Είναι τραγικό ο κάθε άνθρωπος που βρίσκεται σε μια θέση να παίρνει απόφαση και να διώχνει τον κόσμο από το άθλημα. Υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν παράνομες και τρελές αποφάσεις. Γελάνε στην Ευρώπη και δεν πρέπει να έχουμε αξιώσεις να μας βλέπουν διαφορετικά».

Για την υποβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Θα έρχονται ποδοσφαιριστές που δεν θα έχουν άλλες λύσεις και το μόνο του δέλεαρ θα είναι τα χρήματα. Ας πάρουμε ως παράδειγμα την Τουρκία. Κάνουν γήπεδα, πάει κόσμος στον γήπεδο. Εμείς κάνουμε βήματα πίσω. Δεν ξέρω αν είμαστε στον πάτο ή αν έχουμε και άλλον δρόμο να διανύσουμε προς τα κάτω».

Για το ροτέισον που πρέπει να κάνουν οι ομάδες στα πλέι οφ: «Πάνω κάτω οι ομάδες βαδίζουν σε έναν κορμό. Πρέπει ισάξιοι παίκτες να αντικαταστήσουν και τους βασικούς, γιατί θα πρέπει να υπάρχουν λύσεις».

Για τη θητεία του στη Βέροια και το πρόβλημα των εντός έδρας αγώνων: «Έχει πολλές ερμηνείες αυτό. Έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι μέσα στη Βέροια παίζαμε στον πρώτο γύρο με όλες τις μεγάλες ομάδες που είναι δύσκολο να τις αντιμετωπίσεις.

Αντίθετα, ομάδες με τους ίδιους στόχους ήταν εκτός έδρας. Ήταν σε καλό δρόμο η ομάδα. Ο προπονητής εκεί που μπορεί να επέμβει είναι στον αμυντικό τομέα, εκεί που δεν μπορεί να επέμβει και να αλλάξει πολλά πράγματα είναι στο δημιουργικό κομμάτι. Σε αυτές τις θέσεις οι παίκτες που ήταν δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα».

Για την πορεία της Βέροιας όσο ήταν προπονητής ο Γεωργιάδης, αλλά και για τη συνέχεια που ήταν ο Ελευθερόπουλος: «Όταν φύγαμε υπήρχαν τέσσερις ομάδες κάτω από τη Βέροια. Στη λήξη της περιόδου η ομάδα τερμάτισε πάνω από την Καλλονή και τον Πανθρακικό. Στο αντίστοιχο διάστημα η Καλλονή πήρε περισσότερους βαθμούς από τη Βέροια.

Αυτό αναδεικνύει κάποια πράγματα. Αγωνιστικά έπρεπε να λυθούν άλλα θέματα. Στο επιθετικό κομμάτι υπήρχε τεράστιο πρόβλημα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές που περιμέναμε να βάλουν γκολ, τελικά δεν το έκαναν. Ήταν καλύτερο για εμάς που αποχωρήσαμε, από τη στιγμή που δεν υπήρχε κοινή πολιτική με τον πρόεδρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα