Μέσι: «Απόλαυση να το πάρει η Ατλέτικο»

Gazzetta team
Μέσι: «Απόλαυση να το πάρει η Ατλέτικο»

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι τόνισε ότι θα είναι απόλαυση για τον κόσμο της Μπαρτσελόνα, αν η Ατλέτικο νικήσει την Ρεάλ στον τελικό του Champions League.

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN, όπου αναφέρθηκε στους «δύο τελικούς», που περιμένουν την Μπαρτσελόνα, στον αποκλεισμό από την Ατλέτικο στο Champions League, τονίζοντας ότι θα είναι απόλαυση για τον κόσμο της Μπαρτσελόνα να κερδίσουν οι ροχιμπλάνκος την Ρεάλ στον μεγάλο τελικό.

«Έχουμε δύο τελικούς μπροστά μας, έναν για το πρωτάθλημα και έναν για το κύπελλο. Είναι πολύ δύσκολο να κατακτάς το πρωτάθλημα, γι' αυτό και θα πρέπει να το εκτιμάμε. Η απόδοσή μας έπεσε, όταν δεν το περιμέναμε και χάσαμε πολλούς βαθμούς. Ευτυχώς, ξυπνήσαμε την κατάλληλη στιγμή», τόνισε αρχικά ο Αργεντίνος.

Για τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο σχολίασε: «Ήταν μεγάλο πλήγμα. Η Ατλέτικο παίζει πολύ καλά αυτό που παίζει και δεν είναι εύκολο να την κερδίσεις. Είναι πάντα άβολο να παίζεις μαζί της, έχει τη σφραγίδα του Σιμεόνε. Για τον κόσμο της Μπαρτσελόνα θα ήταν απόλαυση αν η Ατλέτικο κατακτούσε το Champions League».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα