Δ.Σ. στην Super League και επαφές με τις ομάδες

Δ.Σ. στην Super League και επαφές με τις ομάδες

bet365

Μετά τις επαφές και τις κινήσεις της Δευτέρας στην Super League έχει και συνέχεια με Δ.Σ. και συζητήσεις με τους μετέχοντες στα πλέι οφ και ίσως και τον Ολυμπιακό.

Η Λίγκα από μέρους της δείχνει αποφασισμένη να προασπίσει με κάθε τρόπο τα συμφέροντά της αλλά κυρίως το να γίνουν κανονικά τα πλέι οφ. Μετά τις ενέργειες που υπήρξαν την Δευτέρα αλλά και τις επιστολές σε ΕΠΟ και NOVA θα γίνει και Δ.Σ. εντός της τρέχουσας εβδομάδας αλλά και μέχρι την Παρασκευή (σ.σ. μάλλον την Πέμπτη) κουβέντα στην Super League με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο - που μετέχουν στα πλέι οφ - και ενδεχομένως και με τον Ολυμπιακό. Όλα αυτά με στόχο και τα πλέι οφ να γίνουν κανονικά και ο... πολύπαθος τελικός του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ να πραγματοποιηθεί. Εν αναμονή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα