Μέστο: «Να φανεί στο γήπεδο ότι είμαστε οι καλύτεροι»

Μέστο: «Να φανεί στο γήπεδο ότι είμαστε οι καλύτεροι»

Gazzetta team
Μέστο: «Να φανεί στο γήπεδο ότι είμαστε οι καλύτεροι»

bet365

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τα πλέι-οφς της Superleague, με τον Τζιαντομένικο Μέστο να τονίζει πως οι «πράσινοι» βρίσκονται σε καλή κατάσταση, επισημαίνοντας ωστόσο πως θα πρέπει να αποδείξουν και μέσα στο γήπεδο πως είναι η καλύτερη ομάδα.

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα των πλέι-οφς και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Πανιώνιο, ο Ιταλός δεξιός μπακ, Τζιαντομένικο Μέστο, τόνισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να αποδείξουν την ανωτερότητα τους και με τις εμφανίσεις τους.

Aναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Πιστεύω ότι κάθε παιχνίδι στα πλέι οφ θα είναι δύσκολο. Είτε παίξουμε απέναντι στον Πανιώνιο, είτε απέναντι στην ΑΕΚ, πρέπει να μείνουμε πολύ συγκεντρωμένοι σε όσα πρέπει να κάνουμε και να αγωνιστούμε με τον ίδιο τρόπο που κάναμε και στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Να παίξουμε πολύ συγκεντρωμένα, να παλέψουμε και να δώσουμε τα πάντα.

»Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Μπορεί ο Πανιώνιος να μην είναι η καλύτερη ομάδα της διαδικασίας θεωρητικά όμως σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι στα πλέι οφ είναι δύσκολο και για αυτό τον λόγο πρέπει να μείνουμε πολύ συγκεντρωμένοι. Δεν παίζει ρόλο το διάστημα που έχει μεσολαβήσει από τον τελευταίο αγώνα γιατί αυτές τις μέρες έχουμε δουλέψει πολύ για να είμαστε έτοιμοι».

»Θα είναι σίγουρα δύσκολο να παίζουμε τόσο συχνά όμως το έχω ξαναζήσει και στην Ιταλία που είχα αγώνες για πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Μπορεί να είμαστε δεύτεροι όμως πρέπει να δουλέψουμε όπως μέχρι τώρα προκειμένου να παρουσιάσουμε την εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών και να φανεί στο γήπεδο ότι είμαστε οι καλύτεροι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα