«Ο Πογιέτ απολύθηκε επειδή απαίτησε παίκτες υψηλότερου επιπέδου»

«Ο Πογιέτ απολύθηκε επειδή απαίτησε παίκτες υψηλότερου επιπέδου»

Gazzetta team
«Ο Πογιέτ απολύθηκε επειδή απαίτησε παίκτες υψηλότερου επιπέδου»

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ ανέλαβε και επίσημα της Ρεάλ Μπέτις και δημοσιογράφος από τα ΜΜΕ της Σεβίλλης, σχολιάζοντας την πρόσληψη του Ουρουγουανού, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως απολύθηκε από την ΑΕΚ επειδή ζήτησε μεταγραφές επιπέδου από τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων».

Η Ρεάλ Μπέτις ανακοίνωσε τη Δευτέρα (9/5) την πρόσληψη του Γκουστάβο Πογιέτ και ο δημοσιογράφος, Νταβίντ Ντιάζ, που εργάζεται στα μέσα της Σεβίλης, ανέφερε στο σχετικό του ρεπορτάζ πως ο Ουρουγουανός τεχνικός απομακρύνθηκε από την ΑΕΚ, λόγω της διαφωνίας του με τη διοίκηση στο θέμα των μεταγραφών, καθώς ζητούσε παίκτες ποιότητας.

«Μίλησα με Έλληνες συναδέλφους και μου είπαν για τον Πογιέτ. Δουλεύει πολύ σε θέματα τακτικής και στη νοοτροπία της νίκης. Στην ΑΕΚ το έδειξε για όσο διάστημα ήταν εκεί. Έχει ισχυρό χαρακτήρα και γι' αυτό το λόγο συγκρούστηκε με την διοίκηση και κάποιους παίκτες. Απολύθηκε επειδή απαίτησε παίκτες υψηλότερου επιπέδου και ο πρόεδρος ή δεν ήθελε ή δεν μπορούσε να τους πάρει. Η σχέση άρχισε να έχει πρόβλημα τον χειμώνα όταν ζήτησε τον Ν’ Ζόγκμπια και δεν τον έφεραν. Το δεξί του χέρι είναι ο Ταρίκο, έχει συνεργάτη και τον Οτγούει και στην Μπέτις θα έχει και τον Μάρκος Αλβάρες. Είχε πρόταση από την Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά ήθελε να δοκιμάσει στην Ισπανία και οι διαπραγματεύσεις έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν έχει σταθερό σύστημα, αφού επέλεξε 4-3-3, 4-1-4-1 και 4-4-2», ανέφερε στο ρεπορτάζ του ο Ισπανός δημοσιογράφος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα