«Αιχμηρή» απάντηση από Δημάτο στο δημοσίευμα σχετικά με την απόλυση Πογιέτ

«Αιχμηρή» απάντηση από Δημάτο στο δημοσίευμα σχετικά με την απόλυση Πογιέτ

Gazzetta team
«Αιχμηρή» απάντηση από Δημάτο στο δημοσίευμα σχετικά με την απόλυση Πογιέτ

bet365

Με αιχμηρό τρόπο απάντησε στο δημοσίευμα του Ισπανού δημοσιογράφου σχετικά με την απόλυση Πογιέτ από την ΑΕΚ, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος.

Με αφορμή την πρόσληψη του Γκουστάβο Πογιέτ από τη Ρεάλ Μπέτις, Ισπανός δημοσιογράφος, επικαλέστηκε σε σχετικό του δημοσίευμα πως ο Ουρουγουανός αποχώρησε από την ΑΕΚ επειδή απαίτησε παίκτες υψηλότερης ποιότητας, κάτι που δεν έβρισκε σύμφωνη τη διοίκηση της «Ένωσης».

Με σχόλιο του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος, απάντησε με αιχμηρό τρόπο στα όσα ισχυρίστηκε ο Ισπανός ρεπόρτερ.

«Οι πληροφορίες που επικαλείται ο Ισπανός συνάδελφος είναι από Έλληνες δημοσιογράφους. Συνηθισμένο! Πρέπει βεβαίως να είναι η πρώτη φορά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που η συζήτηση για τη μεταγραφική ενίσχυση μιας ομάδας γίνεται ανάμεσα σε έναν πρόεδρο και τον μάνατζερ του προπονητή. Γιατί σε αυτή τη συνάντηση επήλθε και η διαφωνία που έφερε και το διαζύγιο. Απ' όσο γνωρίζω τουλάχιστον...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα