Καμπιάσο: «Είμαι καλά στον Ολυμπιακό και θα συνεχίσω»

Καμπιάσο: «Είμαι καλά στον Ολυμπιακό και θα συνεχίσω»

Καμπιάσο: «Είμαι καλά στον Ολυμπιακό και θα συνεχίσω»

bet365

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο αποκάλυψε στον σερβικό Τύπο πως θα είναι και τη νέα χρονιά στην ομάδα του Ολυμπιακού. Τι τόνισε για Ερυθρό Αστέρα.

Σε δηλώσεις του Αργεντίνου άσου που φιλοξενούνται στην Sport.blic ξεκαθαρίζεται από τον ίδιο πως είναι πολύ καλά στον Ολυμπιακό και ότι θα είναι και του χρόνου στον σύλλογο. Πιο αναλυτικά είπε για:

Το ματς στο Βελιγράδι: Ήταν μεγάλη χαρά να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο και με αυτήν την ατμόσφαιρα. Οι δύο ομάδες έχουν κερδίσει το πρωτάθλημα των χωρών τους και ήταν κάτι πολύ ευχάριστο. Ένα ωραίο θέαμα και για εμάς και μία ευχάριστη εικόνα από τις εξέδρες και ένα ιδανικό παιχνίδι προετοιμασίας για τον τελικό του Κυπέλλου.

Τον Ερυθρό Αστέρα: Έχουν μία καλή ομάδα. Όταν μία ομάδα κερδίζει το πρωτάθλημα στην Σερβία δεν μπορεί να είναι κακή. Έχουν καλούς παίκτες και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι. Μπορούν να περάσουν στο Champions League. Γιατί όχι; Βέβαια πολλά εξαρτώνται από την κλήρωση και τον αντίπαλο αλλά δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν.
Τον Ολυμπιακό και τη νέα χρονιά: Τρομερό συναίσθημα να είμαι στον Ολυμπιακό. Κάναμε πολύ καλή χρονιά. Τρομερή σεζόν. Κυριαρχήσαμε στην Ελλάδα. Πήραμε τον τίτλο και είχαμε μόνο μία ισοπαλία και μία ήττα. Δεν μπορέσαμε το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη αλλά δεν ήταν εύκολα τα πράγματα εκεί για εμάς. Προσωπικά είμαι καλά εδώ. Απολαμβάνω το γήπεδο και το ποδόσφαιρο και είμαι καλά σωματικά και πνευματικά. Από φυσική κατάσταση είμαι πάντα έτοιμος. Θα είμαι και τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό.
- Στην Αργεντινή επιμένουν ακόμα για Τσόρι και Ρίβερ ενώ στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού θα υπάρξει συνάντηση κορυφής στο προσεχές διάστημα στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα