Πάνε για εκλογές στην ΕΠΣ Κυκλάδων (vid)

Πάνε για εκλογές στην ΕΠΣ Κυκλάδων (vid)

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ρένος Φρέρης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή των Κυκλάδων προανήγγειλε άμεσα Γ.Σ. και εκλογές στην Ένωση.

Από το Σάββατο είχατε διαβάσει στο Gazzetta.gr για την πιθανότητα διενέργειας εκλογών στην ΕΠΣ Κυκλάδων - όπως φερόταν να είχε πει στο Δ.Σ. ο πρόεδρός της - καθώς και όλα τα δεδομένα.

Την Δευτέρα ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Ρένος Φρέρης, φιλοξενούμενος στην εκπομπή ''Τα νέα των Κυκλάδων'' του Volcano TV προανήγγειλε την άμεση διενέργεια Γενικής Συνέλευσης και εκλογών. Επίσης τόνισε πως αύριο Τρίτη θα γίνει η πλέον καθοριστική δίκη και θα υπάρξουν εξελίξεις από το διαιτητικό δικαστήριο που είχε να κάνει με την σύνθεση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Επίσης κατηγόρησε τον Κυκλαδίτη παράγοντα Χρήστο Καφτηράνη για πλαστογραφία και για εμπλοκή τεσσάρων σωματείων για να πάει η υπόθεση στα δικαστήρια. Σύμφωνα με τοπικά ρεπορτάζ η πιθανή ημερομηνία για Γ.Σ. και εκλογές είναι η 22α Μαϊου (σ.σ. μπορεί να χρειαστεί πάντως να πάει πιο νωρίς η διαδικασία). Ως γνωστόν με την απόφαση της ΕΠΟ για προσωρινή μη αναγνώριση της τωρινής διοίκησης της ΕΠΣ και όλων των αρμοδίων οργάνων της είχαν σοβαρό πρόβλημα ομάδες όπως ο Πανθηραϊκός, που είναι να λάβει μέρος στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ' Εθνική.

 

Τελευταία Νέα