Αθώωση Μελισσανίδη και ΑΕΚ!

Αθώωση Μελισσανίδη και ΑΕΚ!

Αθώωση Μελισσανίδη και ΑΕΚ!

bet365

Η επιτροπή δεοντολογιας της ΕΠΟ δικαίωσε την Ένωση και τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την υπόθεση με Κύρκο... Αναβολή για την ποινή για τα επεισόδια στο Περιστέρι.
Η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης είχαν βρεθεί στο... εδώλιο για πράγματα που υποστήριξε ο Κύρκος ότι του είχε πει ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης. Η επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ αθώωσε τόσο την Ένωση όσο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Η αθώωση Μελισσανίδη βασίστηκε στο γεγονός ότι δεν επιβεβαιώθηκε το περιεχόμενο των ισχυρισμών του Κύρκου. Διότι πολύ απλά η έκθεση του Καλογερόπουλου δεν βασίστηκε σε κάτι για το οποίο είχε ιδία αντίληψη αλλά σε πράγματα που του μεταφέρθηκαν και τα οποία δεν πιστοποιούνται σε καμία άλλη έκθεση αξιωματούχου του αγώνα...
Επίσης στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ η ΑΕΚ πήρε αναβολή για το θέμα της ποινής της αφαίρεσης τριών βαθμών. Η υπόθεση θα εκδικαστεί αύριο Τετάρτη. Πρόκειται για την υπόθεση για τους -3 βαθμούς για όσα έγιναν στο τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα