«Ολυμπιακός για Φιγκέιρας»

Gazzetta team
«Ολυμπιακός για Φιγκέιρας»

bet365

Από την Ισπανία λένε ότι ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του Ντιόγο Φιγκέιρας της Σεβίλλης, που αγωνίζεται και στα δύο άκρα της άμυνας (κυρίως στο δεξί).

Ανάλογα με τις τυχόν αποχωρήσεις που θα υπάρξουν στο Λιμάνι, θα γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες - πέρα από αυτές που έχει αποφασίσει ο Μάρκο Σίλβα ότι χρειάζεται.

Ενα από τα ονόματα που «παίζουν» είναι αυτό του Ντιόγο Φιγκέιρας της Σεβίλλης. Ο 24χρονος Πορτογάλος μπακ, σύμφωνα με πληροφορίες του «Γαύρου» από την Ισπανία, ενδιαφέρει αρκετά τον Ολυμπιακό.

Το συμβόλαιο του παίκτη εκπνέει το καλοκαίρι του 2017, αλλά η ομάδα της Ανδαλουσίας θέλει να τον πουλήσει, τη στιγμή που η αξία του στο transfermarkt ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος αμείβεται με 1.700.000 ευρώ.

Με τη Σεβίλλη έχει παίξει σε 78 ματς, ενώ πέρυσι δόθηκε δανεικός στην Τζένοα με την οποία μέτρησε 9 συμμετοχές στη Serie A και μία στο Κύπελλο. Το χειμώνα επέστρεψε στη Σεβίλλη με την οποία έπαιξε άλλα τέσσερα ματς ως βασικός στο πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα