Παπαγεωργίου ο πρώτος στην Ξάνθη!

Παπαγεωργίου ο πρώτος στην Ξάνθη!

bet365

Το φλερτ γίνεται... γάμος και όπως όλα δείχνουν ο Θανάσης Παπαγεωργίου θα φορέσει την φανέλα της Ξάνθης.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης της μεταγραφής βρίσκεται η ομάδα Ξάνθης, η οποία τα έχει βρει σε όλα με τον Θανάση Παπαγεωργίου. Το όνομα του 29χρονου ακραίου αμυντικού έχει παίξει εδώ και αρκετό καιρό στην Ακριτική ομάδα, η οποία έτσι κι αλλιώς «κοιτάει» παίκτες που έμειναν ελεύθεροι από τον... γείτονα Πανθρακικό που υποβιβάστηκε. Μέχρι τώρα, όμως, δεν υπήρχε κάτι οριστικό, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Αυτές, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, είχαν θετική έκβαση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και... υπογραφές. Αυτή πάντως, δε θα είναι η μόνη περίπτωση παίκτη των «πρασίνων» που θα βρεθεί στο στόχαστρο της Ξάνθης, με τον δεξιό μπακ από την Λάρισα, όμως, να είναι ο πρώτος που θα ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου, έχει περάσει στο παρελθόν μεταξύ άλλων από τον Ατρόμητο και την ΑΕΛ, πριν βρεθεί στην Κομοτηνή και τον Πανθρακικό. Εκεί, πέρασε 3 σεζόν, την τελευταία εκ των οποίων μέτρησε 25 συμμετοχές - τις 24 μάλιστα ως βασικός - ενώ σημείωσε και 2 γκολ,αμφότερα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, οι Ακρίτες «τρέχουν» κι άλλες περιπτώσεις παικτών, αφού όπως έχουμε ενημερώσει θα γίνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Μία από αυτές, πάντως, φαίνεται πως... ανατρέπεται, αφού, παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν, όλα δείχνουν πως ο Γουάλας έχει αρχίσει να σκέφτεται πολύ θετικά το ενδεχόμενο της παραμονής του στην Ξάνθη. Ακόμα δεν έχει απαντήσει, αλλά οι πιθανότητες είναι υπέρ του «ναι», με την υπόθεση να κλείνει, εκτός απροόπτου, μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα