Προτάθηκε ο Όρτα στην ΑΕΚ (vids)

Προτάθηκε ο Όρτα στην ΑΕΚ (vids)

Προτάθηκε ο Όρτα στην ΑΕΚ (vids)

bet365

Ο Ρικάρντο Όρτα της Μάλαγα έχει προταθεί στην ΑΕΚ η οποία εξετάζει την περίπτωσή του.

Μπορεί στην ΑΕΚ ακόμα να μην έχει βρεθεί ο προπονητής για τη νέα σεζόν αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους μάνατζερ να προτείνουν ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς είναι και ο 22χρονος εξτρέμ της Μάλαγα, Ρικάρντο Όρτα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday η Ένωση εξετάζει την περίπτωση του 22χρονου Πορτογάλου εξτρέμ. Ο Όρτα μετακόμισε στην Μάλαγα το καλοκαίρι του 2014 από την Σετούμπαλ και μετράει 46 συμμετοχές με την φανέλα της ισπανικής ομάδας.

Ο Όρτα αγωνίζεται στο δεξί άκρο και σύμφωνα με το δημοσίευμα ο παίκτης είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της Ένωσης. Ο Όρτα ξεκίνησε την καριέρα του από την Σετούμπαλ όπου κι έκανε το μπαμ την σεζόν 2013-14 μετρώντας 34 συμμετοχές και 7 γκολ.

Η Μάλαγα κινήθηκε αστραπιαία και το καλοκαίρι του 2014 τον απέκτησε με τον παίκτη να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο. Είναι διεθνής με όλες εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα